Παραδόθηκε το 5ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης επί της οδού Κ.Δημουλά στην περιοχή Βακαλόπουλο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παραδόθηκε το 5ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης επί της οδού Κ.Δημουλά στην περιοχή Βακαλόπουλο

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 | 8:54 μ.μ.



To πιο υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής, παρέλαβε ο Δήμος Παλλήνης, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.
Πρόκειται για το καλύτερα εξοπλισμένο σχολείο ολόκληρου του Δήμου Παλλήνης, η παραλαβή του οποίου έγινε από το Δήμαρχο Παλλήνης κ.Αθανάσιο Ζούτσο και η πράδοσή του από κλιμάκειο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων.
Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται επί της οδού Κ.Δημουλά στην περιοχή Βακαλόπουλο της Δ.Ε. Παλλήνης και πρόκειται να στεγάσει το 5ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης(από το Σεπτέμβρη του 2016).

Διαθέτει θερμομόνωση εσωτερικών/εξωτερικών όψεων, σύστημα αερισμού/εξαερισμού, σύστημα πυρανίχνευσης/πυρασφάλειας, διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο(φυτεύσεις, αυτόματο πότισμα), καθώς και παιδική χαρά για την απασχόληση των νηπίων. Σε ότι αφορά στις αίθουσες διδασκαλίας, αυτές είναι ευρύχωρες, ευάαιρες και ευήλιες.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τη δήλωση Δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανασίου Ζούτσου για το νέο υπερσύγχρονο βιοκλιματικό σχολικό συγκρότημα στο Δήμο Παλλήνης, στην περιοχή Βακαλόπουλο, που θα στεγάσει το 5ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...