ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Ανανέωσαν οι ΚΟΒΑΝΗΣ και ΚΑΛΟΥΔΗΣ !!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Ανανέωσαν οι ΚΟΒΑΝΗΣ και ΚΑΛΟΥΔΗΣ !!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 | 12:06 π.μ.

Στο δυναμικό της ομάδας  του Παλληνιακού θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Κοβάνης  και ο Αλέξανδρος Καλούδης.
Οι Κοβάνης και Καλούδης  έδωσαν τα χέρια με τον Πρόεδρο του Παλληνιακού κο Γιάννη Καμπουρίδη και ο μεν πρώτος θα συνεχίσει να είναι η "αιχμή του δόρατος" της ομάδας ενώ ο δεύτερος θα συνεχίσει να είναι ο "βράχος" της άμυνας  και την νέα αγωνιστική χρονιά.


Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά
ο Καλούδης Αλ. ο πρόεδρος της ομάδας κος Καμπουρίδης Γ. και ο  Κοβάνης Δ.

Και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας και έτσι δεν άργησε καθόλου η συμφωνία.

Η διοίκηση αλλά και η τεχνική ηγεσία δίνουν προτεραιότητα στους παίκτες που βασίστηκαν και στήριξαν την ομάδα στην καταπληκτική πορεία αλλά και στο δύσκολο έργο της την περσινή χρονιά.

Πλέον αρχίζει και σχηματίζεται το άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ της ομάδας του Παναγιώτη Χριστοφιλέα που στόχο θα έχει για μια ακόμη φορά τις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.

Μετά την συμφωνία με την διοίκηση και οι 2 παίκτες δήλωσαν στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS ότι είναι χαρούμενοι αλλά και ευτυχισμένοι για την παραμονή τους στην ομάδα, δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις και πως στον Παλληνιακό νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Ο Δημήτρης Κοβάνης μάλιστα υποσχέθηκε περισσότερα γκολ από την περσινή χρονιά. Να σημειώσουμε πως  ο "Μητσογκόλ" την περσινή περίοδο πέτυχε 14 γκολ.














0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...