Ανθούσα - Γέρακας - Παλλήνη: Νέες Θέσεις Εργασίας στον όμιλο Cook And Grill Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα - Γέρακας - Παλλήνη: Νέες Θέσεις Εργασίας στον όμιλο Cook And Grill

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 15 Μαΐου 2016 | 2:35 μ.μ.


Ο όμιλος cook and grill με συνεχή ανάπτυξη στον κλάδο της εστίασης ζητά συνεργάτες για την στελέχωση των επιχειρήσεων του στις περιοχές Παλλήνη, Γέρακα και Σκαραμαγκά. Ζητάμε στελέχη με όρεξη, γνώση και εμπειρία στο χώρο της εστίασης για τις θέσεις operation manager, assistant manager, restaurant manager, area manager.

Ζητάμε υπάλληλους για το πόστο του τηλεφωνικού κέντρου, σερβιτόρους, ψήστες, τυλιχτές, μάγειρας κρύας κουζίνας,πιτσαδόρους, ντελιβεράδες και barista.

Προσφέρεται σταθερή εργασία υψηλές αποδοχές και ασφάλιση.

Γίνε και εσύ μέλος μιας ανερχόμενης αλυσίδας με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.


Στείλε το βιογραφικό σου με φωτογραφια στο Email cookandgrillmanager@gmail.com ή ανέβασέ το στη φόρμα ΕΔΩ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...