Άστραψε και βρόντηξε ο Παναγιώτης Μερτύρης με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ: Ο Παλληνιακός είναι ΙΔΕΑ είναι ΙΣΤΟΡΙΑ δεν πωλείται ούτε εξαγοράζεται !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άστραψε και βρόντηξε ο Παναγιώτης Μερτύρης με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ: Ο Παλληνιακός είναι ΙΔΕΑ είναι ΙΣΤΟΡΙΑ δεν πωλείται ούτε εξαγοράζεται !!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 29 Μαΐου 2016 | 9:00 π.μ.



Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του Παλληνιακού, Παναγιώτης Μερτύρης με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ.
Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης
"To τελευταίο χρονικό διάστημα έπεσε στην αντίληψή μου ότι κάποιοι , εκμεταλλευόμενοι τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, πλησίασαν ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ τάζοντας τους αθλητικό υλικό και διαφορά άλλα πράγματα με σκοπό να τους αποσπάσουν την υποστήριξη και εμμέσως την ψήφο!!!!!! 
Έχοντας την τιμή να διατελέσω σε αυτόν ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ που λέγεται ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ πρόεδρος επί πέντε συναπτά έτη, έχω να πληροφορήσω  τους ''κυρίους'' αυτούς ότι Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ , ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, και δεν πωλείται ούτε εξαγοράζεται, από ανέκαθεν ο σύλλογος στις εκλογές στήριζε τους εκάστοτε προέδρους της ΕΠΣΑΝΑ που υποστήριζαν το δίκαιο του συλλόγου και μόνο αυτό, το ίδιο θα πράξει λοιπόν και τώρα. Αν νομίζουν λοιπόν κάποιοι ότι όλα εξαγοράζονται είναι μακράν γελασμένοι, αυτά στον τόπο τους ΟΧΙ ΕΔΩ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.  

ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...