Μερτύρης: Κατάντια ο Δήμος Παλλήνης να διοικείται από 2 άτομα - Ο κος Ζούτσος απαξιώνει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο !!! [ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Κατάντια ο Δήμος Παλλήνης να διοικείται από 2 άτομα - Ο κος Ζούτσος απαξιώνει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο !!! [ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 | 11:35 π.μ.



Με 22 θέματα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης την Τρίτη 19 Απριλίου του 2016 στο Δημοτικό Κατάστημα της Παλλήνης.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος Παναγιώτης Μερτύρης, επικεντρώθηκε στο μείζον θέμα που έχει προκύψει και αφορά το Δημαρχείο του Γέρακα. Όπως ο ίδιος ανέφερε με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το ποσό των 990,000 ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών του Δημαρχείου μετά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει. Ο κος Μερτύρης τόνισε χαρακτηριστικά ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί πληθώρα δημοτικών συμβουλίων, στα οποία έχει ζητήσει επανειλημμένα ενημέρωση σχετικά με την εκτίμηση του ύψους των ζημιών, για το πόρισμα της Πυροσβεστικής και διάφορα άλλα που σχετίζονται με την ανωτέρω υπόθεση. Ο κος Ζούτσος ενώ έχει κινήσει όλες τις σχετικές διαδικασίες αποζημίωσης κι έχει προωθήσει για έγκριση το υπέρογκο αυτό ποσό στη Περιφέρεια, ωστόσο δεν έχει προβεί σε καμία ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου. Για ακόμα μια φορά, μας αποδεικνύει απροκάλυπτα ότι εμμένει πιστός στις συνήθεις τακτικές του, αποκρύπτοντας ηθελημένα οικονομικά στοιχεία του δήμου τόσο από το δημοτικό συμβούλιο όσο και από τους δημότες. " Τα συμπεράσματα δικά σας..."



Στη συνέχεια η συζήτηση μεταφέρθηκε στην υπόθεση της REDS που καίει τον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια, με τη δημοτική αρχή όλο αυτό το χρονικό διάστημα να ρίχνει το μπαλάκι ευθυνών στις προηγούμενες διοικήσεις και να τονίζει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την απόδοση των ευθυνών. Για μια ακόμη φορά βέβαια οι εξαγγελίες του Δημάρχου μας έχουν μείνει στα λόγια και για λόγους που προφανώς μόνο ο ίδιος γνωρίζει δεν έχει προχωρήσει στην υλοποίησή τους. Ο κος Μερτύρης ζήτησε από τον Δήμαρχο τον φάκελο της REDS προκειμένου να προβεί ο ίδιος σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να ενημερωθούν, επιτέλους, ουσιαστικά οι πολίτες για την πολυβόητη αυτή υπόθεση, κατά την οποία η εταιρεία προσφάτως εκταμίευσε από τον Δήμο μας το ποσό των 5.000.000 ευρώ. 



Τέλος ο κος Μερτύρης επεσήμανε τον κίνδυνο που ελλοχεύει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης, καθώς αφαιρούνται οι κώνοι σήμανσης κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλειά τους. Ο κος Μερτύρης τόνισε πως οφείλει η δημοτική αρχή να λάβει άμεσα μέτρα για την  αποκατάσταση του προβλήματος και να εγγυηθεί την ασφάλεια των μαθητών, προτού οι φόβοι μας πραγματοποιηθούν.


ΠΗΓΗ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...