Νίκησε και... αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση ο Παλληνιακός! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νίκησε και... αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση ο Παλληνιακός!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 | 11:32 μ.μ.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-1

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει από το απόγευμα της Τετάρτης (6/4) ο Παλληνιακός. Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου, στο πλαίσιο της 28ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής, επικράτησε 3-1 του Άρη Βούλας και... προσπέρασε τον Άγιο Στέφανο, που ηττήθηκε από τον Νικολακάκη.
Η σημερινή αναμέτρηση στο ΑΚ Παλλήνης ήταν μια διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου, με τον νεοφώτιστο (να θυμίσουμε) Άρη, όχι μόνο να κοιτά στα μάτια τον αντίπαλο του, αλλά να παίζει και εκείνος στα ίσα. Άλλωστε, η ομάδα του Κυριάκου Δαγκουλή έχει αποδείξει πως είναι ένα δουλεμένο, δυσκολοκατάβλητο, σύνολο με πλάνο και σχέδιο, κάτι που επιβεβαίωσε και κόντρα στον ισχυρό Παλληνιακό.
Έναν Παλληνιακό που είχε εκρηκτικό πρώτο τέταρτο, όπου άνοιξε το σκορ στο 10' με υπέροχη προσπάθεια και σουτ του Κοβάνη. Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Κορυφαία, πάντως, εκείνη του 30', όπου ο Πανακούλιας σημάδεψε το δοκάρι για λογαριασμό των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη ο Άρης Βούλας ρίσκαρε ακόμα περισσότερο και ήταν τολμηρός. Δικαιώθηκε στο 63', όταν ο Διγενής ισοφάρισε με προβολή και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η χαρά των φιλοξενούμενων πάντως κράτησε μόλις ένα λεπτό, αφού στο 64’ ο Κυριόπουλος με πλασε, από ασίστ του Κονάνη, έκανε το 2-1.
Λίγο αργότερα ο Παλληνιακός είχε δοκάρι με τον Καστή, ενώ στο 87' ο ίδιος ποδοσφαιριστής κατάφερε να βρει, αυτή την φορά, τον δρόμο προς τα δίχτυα με ωραία ντρίπλα και εκτέλεση. Στο τελευταίο διάστημα τόσο ο Παλληνιακός όσο και ο Άρης Βούλας είχαν ευκαιρίες, με το 3-1 εν τέλει να μην αλλάζει και να είναι τελικό σκορ.
***Διακριθέντες για τον Παλληναικό οι Κοβάνης, Κυριόπουλος και Καστής.
***Για τον Άρη Βούλας ξεχώρισαν οι Γιουνγκ-Σουν, Κοντζάι, Διγενής και Κριλής.
***Οι άνθρωποι του Άρη Βούλας ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Παλληνιακού για την άψογη φιλοξενία.
***Ο τεχνικός του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μας τόνισε πως ''Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη αλλά και να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο διότι τα αξίζει. Είδα έναν Άρη Βούλας που ήταν άριστα στημένος στο γήπεδο και μου άφησε άριστες εντυπώσεις''.

Διαιτητές: Πανούτσος, Γουρνιάς, Σόφιας

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Αλβανός, Καλούδης, Πανακούλιας (73’ Μπούρας), Κούνας, Μαυράκης (65’ Δαραμούσκας), Μαργέτης (60’ Καστής), Κοβάνης, Κυριόπουλος.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Τσιαγκάνης (65’ Γκριν-Λόνγκο), Σταματόπουλος, Αντάρτης, Κωστόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Κοντζάι, Γιουνγκ-Σουν, Κριλής (70’ Άντι), Σταθάκης (55’ Παπαγεωργίου), Διγενής.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...