Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου δημοτικού νηπιαγωγείου Παλλήνης: Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου δημοτικού νηπιαγωγείου Παλλήνης: Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης»

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 | 8:53 π.μ.



O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου δημοτικού νηπιαγωγείου Παλλήνης σε συνεργασία με το σύλλογο των δασκάλων –εκπαιδευτικών διοργανώνει την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».
Θα μιλήσουν οι:κα Ελενα Ράπτη Συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και η κα Χρυσούλα Μαυράκη ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος.


κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...