ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-1 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-1

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 | 9:10 μ.μ.



Δεν ανέδειξε νικητή η σαββατιάτικη (26/3) μάχη ανάμεσα στην Μάχη Μαραθώνα και τον Παλληνιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Ήταν ένα ματς μακριά από σκοπιμότητες και έτσι είδαμε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, με γκολ, φάσεις και γρήγορο ρυθμό.

Η Μάχη Μαραθώνα του Σταύρου Ηλιόπουλου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο μισάωρο πατούσε πιο γερά. Μάλιστα σε εκείνο το διάστημα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν στο 20' ο Καχόπουλος έπιασε σουτ – κεραυνό εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αραχωβίτη. Η Μάχη απείλησε σε ακόμα δύο περιπτώσεις φτάνοντας κοντά και σε δεύτερο γκολ, ενώ ο Παλληνιακός -που ανέβηκε κατακόρυφα μετά το 35'- έχασε ασύλληπτη ευκαιρία με κεφαλιά του Μαργιέτη.

Όπως προαναφέραμε, η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου μετά το 35' βελτίωσε την εικόνα της, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε ψάχνοντας απάντηση. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα άγγιξε το  γκολ αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μαργέτη, Κυριόπουλο και Κοβάνη. Εν τέλει, η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 70', όταν ο Κοβάνης με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ματς κυρίως στην επανάληψη απέκτησε γρήγορο ρυθμό, η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και υπήρχαν ευκαιρίες και επικίνδυνες καταστάσεις εκατέρωθεν. Το τελικό 1-1 μάλλον αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές, με τον Παλληνιακό να ολοκληρώνει το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω άδικης αποβολής του Σιάσου στο 90' για διαμαρτυρία και την Μάχη Μαραθώνα να ζητά πέναλτι στο 85'.

***Με λάθη η διαιτησία των Μανιώτη, Τσαλικόγλου, Βιτσεντζάτου.

***Διακριθέντες για την Μάχη Μαραθώνα οι Καχόπουλος, Καρακοζίδης και Καλιακούδας.

***Κορυφαίοι του Παλληνιακού οι Γκαμάλ, Βλάχος, Κοβάνης και Κυριόπουλος.

Διαιτητές: ΜΑΝΙΩΤΗΣ Δ., ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ Ν., ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΤΟΣ Κ.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Καλιακούδας, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής (85' Παρούσος), Καρακοζίδης, Νταής, Ραπτογιάννης (72' Σένε Κες), Μίχας, Καχόπουλος (85' Σταμπέλος).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Μπούρας (60’ Πανακούλιας), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Σιάσος, Δαραμούσκας (75’ Καρβούνης), Κυριόπουλος, Μαργιέτης (65’ Μαυράκης), Κοβάνης.

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...