Δήλωση του Παναγιώτη Μερτύρη για το φαινόμενο παιδοφιλίας στο 6ο δημοτικό σχολείο Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήλωση του Παναγιώτη Μερτύρη για το φαινόμενο παιδοφιλίας στο 6ο δημοτικό σχολείο Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 | 1:24 μ.μ.



Θλίψη και οργή μας έχει προκαλέσει η σύλληψη του συζύγου της ιδιοκτήτριας κυλικείου δημοτικού σχολείου στον Γέρακα, για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 3 ανήλικων κοριτσιών. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, δήλωσε σχετικά με το γεγονός: «
Είναι μια είδηση που μας έχει σοκάρει όλους και έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους γονείς και στα ίδια τα παιδιά για το σοκ που έχουν υποστεί και για τις δύσκολες ώρες που περνάνε. Πέρα από την δικαιοσύνη που θα κάνει την δουλειά της οφείλει και ο Δήμος Παλλήνης να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το θέμα, να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν και να μπορέσουμε και εμείς από την μεριά μας να αποκαταστήσουμε ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη των γονιών και των μαθητών.  Θα πρέπει να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια τέτοια τραγικά περιστατικά στον Δήμο μας. Ο συνδυασμός μας «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα καταθέσει και επίσημη πρόταση στην Δημοτική Αρχή για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παρόμοιων τέτοιων φαινομένων.»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...