Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Παλληνιακού <> 1-0 τον Νικολακάκη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Παλληνιακού <> 1-0 τον Νικολακάκη

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 | 11:23 μ.μ.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε από την Αγία Άννα ο Παλληνιακός το Σάββατο (30/1). Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου άντεξε στην πίεση του Νικολακάκη, και με ένα γκολ του Κούνα στο 58' πήρε το διπλό (0-1), συνεχίζοντας τις... πτήσεις κορυφής.

 

Συγκεκριμένα αυτό το διπλό φέρνει την Παλλήνη στους 36 πόντους και βρίσκεται στο -3 από Άγιο Στέφανο & Θύελλα που προπορεύονται με ματς λιγότερο. Αναμφίβολα η νίκη του Παλληνιακού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι φιλοξενούμενοι, που πάντως έβγαλαν πάθος και ψυχή στο παιχνίδι τους. Όσον αφορά τον Νικολακάκη, μάλλον στάθηκε άξιος της μοίρας του, καθώς είχε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει κυρίως στο α' μέρος αλλά τις... πέταξε στα σκουπίδια με αποτέλεσμα να το πληρώσει στην επανάληψη από μια σεμιναριακού επιπέδου αντεπίθεση του Παλληνιακού. Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως στο πρώτο 45λεπτο ο Νικολακάκης ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε ασφυκτικά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, τις περισσότερες εκ των οποίων καθάρισε ο γκολκίπερ Αραχωβίτης που έκανε μεγάλο ματς! Η ομάδα της Παλλήνης, που ήταν σε παθητικό ρόλο και έκανε άμυνα στο μισό γήπεδο, απείλησε σε μια περίπτωση με τον Κοβάνη χωρίς αποτέλεσμα.

 

Το ξεκίνημα της επανάληψης δεν διέφερε και πολύ σε σχέση με το α' μέρος, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πάντα στην επίθεση, αλλά δεν έβρισκαν λύση στο σκοράρισμα, χάνοντας ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες. Μετά το 55' ο Παλληνιακός προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση και στο 58' βρήκε τον τρόπο να κάνει τη ζημιά. Σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Κούνας βγήκε φάτσα με τον Κολιάκη, πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 0-1! Αυτή η εξέλιξη άλλαξε εντελώς τον ρυθμό του αγώνα, καθώς οι του Νικολακάκη ανοίχτηκαν ακόμα περισσότερο και οι της Παλλήνης βρίσκοντας πολλούς κενούς χώρους κοιτούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Κάπως έτσι το ματς έγινε... ροντέο με πάνω – κάτω τη μπάλα και φάσεις εκατέρωθεν. Βέβαια, τις σπουδαιότερες ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα τις έχασε ο Παλληνιακός με τους Κοβάνη, Καστή και Κούση.

 

Εν τέλει το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο Παλληνιακός κατάφερε να αποδράσει με ένα μεγάλο τρίποντο από μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι ο Νικολακάκης. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι να σημειώσουμε πως προς το φινάλε έβγαλαν κούραση καθώς προέρχονταν από ματς Κυπέλλου, με εκείνο του Παλληνιακού κόντρα στην Τριγλία βέβαια να είναι σαφώς πιο απαιτητικό.

 

***Παπιδάκης, Εγιουρούμ, Πιτσούνης και Μουκάνης διακριθέντες για Νικολακάκη.

***Κορυφαίος του Παλληνιακού ο Αραχωβίτης με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του, ενώ Κούνας, Ελ Γκαμάλ και Κοβάνης έκαναν επίσης μεγάλο ματς!

 

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Πολυχρονιάδης, Λάμπρου

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Πανίδης, Νίκας (82' Τσαπανίδης), Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τερζίεβ (79' Μητσέας), Καλέρης, Παπιδάκης (61' Σκούρας), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Μπούρας, Βλάχος (86' Τσούκας), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Κοβάνης, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (82' Μαυράκης), Πανακούλιας (46' Καστής), Κούσης.

 

Pamebala.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...