Περιστατικό σοκ: Πήγαν να αρπάξουν παιδί μέσα από εκκλησία στην Ανθούσα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Περιστατικό σοκ: Πήγαν να αρπάξουν παιδί μέσα από εκκλησία στην Ανθούσα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 | 11:53 μ.μ.

 

 

Ένα εξωφρενικό περιστατικό το οποίο όμως είναι πέρα ως πέρα αληθινό σημειώθηκε σε εκκλησία της Ανθούςας κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή 29 Νοεμβρίου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr,μια άγνωστη ξανθιά γυναίκα η οποία φορούσε ροζ μπουφάν και τζιν παντελόνι, με ύψος γύρω στο 1,70, έπιασε την κουβέντα, μέσα στην εκκλησία, προσπάθησε να αρπάξει το κοριτσάκι το οποίο βρισκόταν εκεί με τον πατέρα του.

Άρχισε να της μιλάει ευγενικά και με απαλές κινήσεις να την σπρώχνει προς την πόρτα της εκκλησίας. Ο πατέρας της μικρής όταν αντιλήφθηκε το γεγονός, πλησίασε διακριτικά και πήρε το παιδί κοντά του.

Η γυναίκα κατανοώντας ότι το σχέδιό της είχε αποτύχει, το έβαλε στα πόδια και μπήκε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός της ο οποίος και ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σημειώθηκε στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παλλήνη όμως αξίζει να σημειωθεί ότι ο εφημέριος της, ο οποίος ιερουργούσε τη στιγμή του περιστατικού, μιλώντας στο notioanatolika.gr, είπε ότι δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του.

Πάντως το γεγονός δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης όπως διαβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του notioanatolika.gr το περιστατικό συζητήθηκε και στο νηπιαγωγείο στο οποίο φοιτά η μικρή και μάλιστα οι νηπιαγωγοί επέστησαν την προσοχή στους γονείς και των υπόλοιπων παιδιών!

notioanatolika.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...