Το ακούσατε αυτό κε ΖΟΥΤΣΟ; - ΜΠΡΑΒΟ στον δήμαρχο Μαρκοπούλου για την στηριξή του στον Αθλητισμό - Το ΔΣ της Μαρκό ευχαριστεί τον Δήμαρχο της πόλης Σωτήριο Μεθενίτη για την τακτική επιχορήγηση και την στήριξη στον σύλλογο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το ακούσατε αυτό κε ΖΟΥΤΣΟ; - ΜΠΡΑΒΟ στον δήμαρχο Μαρκοπούλου για την στηριξή του στον Αθλητισμό - Το ΔΣ της Μαρκό ευχαριστεί τον Δήμαρχο της πόλης Σωτήριο Μεθενίτη για την τακτική επιχορήγηση και την στήριξη στον σύλλογο

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 | 12:37 π.μ.

 

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση που αφορά τη Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου, εξέδωσε η Μαρκό την Παρασκευή (27/11).Συγκεκριμένα στην επιστολή, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Λάμπρου και ο γεν. Γραμματέας Σταύρος Φραγγάκος, το ΔΣ της Μαρκό ευχαριστεί τον Δήμαρχο της πόλης Σωτήριο Μεθενίτη και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Μαρά Κιμπιζή για την τακτική επιχορήγηση και την στήριξη στον σύλλογο. Παράλληλα οι Μαρκοπουλιώτες ευχαριστούν και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΒΡΑΒΡΩΝΙΟΥ κ.Νίκο Ορφανό, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει σχετικά με τη συντήρηση του σταδίου της πόλης.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου της Μαρκό θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήριο Μεθενίτη καθώς και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Μαρά Κιμπιζή για την τακτική επιχορήγηση στο σύλλογο μας, βοηθώντας και ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη του αθλητισμού στο τόπο μας και το δύσκολο έργο των Ακαδημιών μας όπου φέτος αριθμεί 230 παιδιά, ρεκόρ πρωτοφανές για τον σύλλογο μας. Τέλος, θα θέλαμε ευχαριστήσουμε και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΒΡΑΒΡΩΝΙΟΥ κ.Νίκο Ορφανό για την άριστη συνεργασία που έχουμε για όσα αφορούν την συντήρηση και την χρήση του δημοτικού σταδίου Μαρκοπούλου.

Ο πρόεδρος Λάμπρου Αθανάσιος

Ο γεν.γραμματέας Φραγγάκος Σταύρος».

Πηγή

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...