ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΤΟ "ΜΠΑΚΑΛΙΚΑΚΙ" ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΤΟ "ΜΠΑΚΑΛΙΚΑΚΙ" ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 | 9:30 μ.μ.

Το «Μπακαλικάκι» ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2013 στο κέντρο της Παλλήνης, στη οδό Εθν. Αντιστάσεως 19, με κύριο στόχο την προβολή της Μεσογειακής Δίαιτας ως σύγχρονου τρόπου υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.
Στα ράφια του φιλοξενούνται περισσότερα από 1.000 ελληνικά, παραδοσιακά, αλλά και βιολογικά προϊόντα προερχόμενα από 100 οικοτεχνίες, συλλόγους γυναικών και αγροτικούς συνεταιρισμούς. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με παραδοσιακές, σπιτικές συνταγές, με τα πιο αγνά υλικά και χωρίς συντηρητικά.
Μέσα από γευστικές περιηγήσεις στις πιο όμορφες περιοχές της πατρίδας μας, «Το Μπακαλικάκι» συνεχώς αναζητά, ανακαλύπτει και σας προσφέρει αυθεντικά προϊόντα της ελληνικής γης.
Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό
γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα μας!

Κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...