Νίκη με ανατροπή ο Παλληνιακός, 2-1 το Κορωπί Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νίκη με ανατροπή ο Παλληνιακός, 2-1 το Κορωπί

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 | 12:02 π.μ.



Ύστερα από τρεις σερί ήττες ο Παλληνιακός επέστρεψε στις επιτυχίες με αγχωτικό τρίποντο. Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου είδε τον Α.Ο. Κορωπίου να παγώνει το στάδιο της Παλλήνης, ωστόσο βγάζοντας χαρακτήρα έφτασε στην ανατροπή. Το τελικό 2-1 υπέρ του Παλληνιακού μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο καθώς οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα στην επανάληψης, κατέθεσαν ψυχή και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

 

Το πρώτο ημίχρονο δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, με τον Παλληνιακό να είναι κακός και τον Α.Ο.Κ. του Φώτη Μπαλτίδη να οργανώνεται καλά στα μετόπισθεν κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του νεαρού Ανδριανού. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός χάρη και στις αλλαγές του προπονητικού του διδύμου βελτιώθηκε και ήταν πιο επιθετικός. Το Κορωπί ωστόσο ήταν εκείνο που έχασε χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 52' για χέρι του Ελ Γκαμάλ. Ο Χαρίσης ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο εξαιρετικός γκολκίπερ Αραχωβίτης τον νίκησε από τα 11 βήματα κρατώντας το μηδέν.

 

Ο άσος του Παλληνιακού δεν μπορούσε να κάνει, ωστόσο, τίποτα στην φάση του 55' όταν ο Καλούδης άθελα του πέτυχε αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτή η εξέλιξη ωστόσο σαν να ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού που από εκεί και πέρα, για το υπόλοιπο του αγώνα ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοδη τους, βγάζοντας πάθος και δύναμη. Αρχικά ισοφάρισαν στο 58' με πλασέ του Κοβάνη ύστερα από σέντρα του Μουστόγιαννη, ενώ στο 62' ήρθε ο Κάππος να φέρει τα πάνω κάτω και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δραγάτης, Τζαφόλιας Δγμ. Γουρνιάς

ΠΑΛΛΗΝΗ: Αραχωβίτης, Χρόνης, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μουστογιάννης, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος, Μαργιέτης (60' Κάππος), Καββαδίας (46' Κοβάνης).

ΚΟΡΩΠΙ: Ανδριανός, Μπανάι (63' Βλάχος), Πάντου, Παπαδόπουλος, Αλεξίου (85' Ντελέρνο), Μπλέτσας, Χαρίσης, Καλάβριας, Μασκλαβάνος, Νούρια, Κάζγουαλ (46' Ζορμπάς).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...