ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ΣΦΗΚΕΣ ] - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: 1-3 (παίδες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ΣΦΗΚΕΣ ] - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: 1-3 (παίδες)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 | 3:24 μ.μ.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και εν μέρει το πετύχαμε.Ο Παλληνιακός ήταν η ομάδα με την μεγαλύτερη διάθεση, έβγαζε ενέργεια και δημιουργούσε ευκαιρίες, στο(5') σουτ απο πλάγια δεξιά με τον Μπίζα αλλά τον gk να δηλώνει παρών όπως και στο επόμενο λεπτό σε δυνατό σουτ του Παρέντι.

Επιθετικά η ομάδα όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε παλμους και η ατμόσφαιρα μύριζε γκολ που δυστυχώς δεν ήλθε στο(15') καθώς μετά από εξαιρετική κατεβασιά στο αριστερό κανάλι της αντίπαλης άμυνας, έγινε η σέντρα στο ύψος του πέναλτι με αποδέκτη τον αμαρκάριστο Ντζιμάνη απέναντι από τον Gk αλλά η ανίατη για μερικους ασθένεια της ντρίπλας στερησε ένα όμορφο γκολ για την ομάδα και εχρισε ήρωα τον αντίπαλο αμυντικό. Η αρρώστια της ντρίπλας, εντελώς κόντρα στη ροή του παιχνιδιού μας έβαλε από κάτω στο σκορ ( 17')καθώς προσφεραμε στον επιθετικό των Γλυκών Νερών,κάνοντας κολπακια με την μπάλα στην θέση του κεντρικού αμυντικού,ένα γκολ προπόνησης. ΕΜΕΙΣ- ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ :0-1

Η ομάδα όμως σήμερα είχε όρεξη και αυτοπεποιθηση, τα παιδιά ενθαρρυναν ο ένας τον άλλον, και η ισοφάριση ήταν θέμα λίγων λεπτών (20') ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σφακιανάκη 10 μετρα έξω από την περιοχή και προς τα αριστερά ασθενή απέκρουση του GK και κοντινή κεφαλιά του Παρέντι. ΕΜΕΙΣ-ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ: 1-1.

Το ματς ισόπαλο με τον Παλληνιακό να έχει κλέψει τις εντυπώσεις, και ελάχιστα λεπτά για το ημίχρονο, η έλλειψη συγκέντρωσης και συνεπώς χαλάρωση, η ανυπακοη στην οδηγία για βάθος στην άμυνα και μια μπαλιά στην πλάτη της αμυντικής γραμμής μας,νέο τετ α τετ και ξανά με την πλάτη στα σχοινιά ( 28') ΕΜΕΙΣ- ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ: 1-2.

Δεύτερο μέρος και πρώτη φορά είδα τα παιδιά με τόσο άγριες διαθέσεις, έτοιμους για δύσκολες καταστάσεις. Στον αγωνιστικό χώρο παρακολουθήσαμε ένα μονόλογο του Παλληνιακού με την μπάλα να φτάνει σε κάθε κατέβασμα μέσα στην περιοχή του αντιπάλου αλλά τους παίκτες μας επιπόλαιους και φλυαρους στην τελική προσπάθεια. Ο Νίτσος από τα αριστερά με τις καταπληκτικες εμπνευσεις του,ο Γιάννακας απροσπέλαστος στο χώρο του κέντρου, ο Άρης με συνεχή υποστήριξη στο επιθετικό κομμάτι, ο Μπίζας με τις επικές μονομαχίες απέναντι στο κατά πολύ ψηλότερο και δυνατότερο αντίπαλο κεντρικό αμυντικό αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο καλύτερο 20' της ομάδας φέτος, τιμωρησαν τους εαυτούς τους για τρίτη φορά προσφέροντας άλλο ένα εύκολο γκολ στην αντίπαλη ομάδα διαμορφωνονταςτο τελικό πλασματικο αποτέλεσμα. ΕΜΕΙΣ- ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ :1-3.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ « Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο δημιουργώντας και όχι καταστρεφοντας,καταλαβαίνω την πίκρα για το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ισαξια ομάδα, και τους υπόσχομαι πως την ανίατη αρρώστια της κατάχρησης ντρίπλας θα την γιατρεψω θέλουν δεν θέλουν.

Η αλλαγή ξεκινάει από το κεφάλι, και όχι φυσικά από τα μαλλιά αλλά από τα μυαλά. »

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ ΣΦΗΚΕΣ ] ( Ιωακειμίδης Νίκος)

Πεϊνιρτζής, Σφακιανάκης, Πάζης, Οβαρδα, Μίνκωφ, Γιάννακας, Μάνος, Λέκκας, Μπίζας, Παπαδιονυσίου, Καρβέλης, Νίτσος, Ντζιμάνης, Γελένκογλου, Παρέντι,Μανωλάκης.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...