Τρίποντο κορυφής ο Παλληνιακός!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τρίποντο κορυφής ο Παλληνιακός!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 | 2:45 μ.μ.



Σπουδαία μάχη έγινε στο γήπεδο της Παλλήνης, με τον Παλληνιακό να επικρατεί 1-0 του ΑΠΟ Νικολακάκη, σε ένα ματς στο οποίο ήταν φανερό πως όποιος έκανε πρώτος γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Ήταν μια αναμέτρηση υψηλής ποιότητας και από τις δύο πλευρές, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν και οι δύο πάγκοι, με τους προπονητές Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργο Φαράκο (από τη μια) και Τάκη Μανδραφλή (από την άλλη) να δίνουν μεγάλη μάχη με κινήσεις τακτικής. Αυτός τελικά που έκανε τη διαφορά στην ισορροπημένη αναμέτρηση της Κυριακής (4/10) ήταν ο Χρήστος Μουστόγιαννης, με τον πολύπειρο μέσο να σκοράρει στο 79' και να χαρίζει στον Παλληνιακό τη νίκη. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα της Παλλήνης στην κορυφή, μαζί με Άγιο Στέφανο και Κορωπί.

 

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Νικολακάκης που στάθηκε και εκείνος εξαιρετικά και είχε τις ευκαιρίες του, απείλησε με τον Παπιδάκη, ωστόσο ο ικανότατος γκολκίπερ Τσούκας του είπε όχι. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με ένα σουτ του Μουστόγαννη, ενώ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Κυριόπουλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ προτίμησε να σπάσει την μπάλα στον Μουστόγιαννη και εκείνος, παρότι έφυγε αρκετά πλάγια, κατάφερε να εξαιρετικά δύσκολο πλασέ να νικήσει τον Κολιάκη για το 1-0.

 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ ο Παλληνιακός γύρισε πίσω στα τελευταία λεπτά, καθώς έμεινε με δέκα παίκτες στο 90' μετά την αποβολή του Κούση στο 90' με δεύτερη κίτρινη. Ο Νικολακάκης τα έπαιξε όλα για όλα, πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στην ισοφάριση, γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

 

***Εξαιρετική η συνολική δουλειά για την ομάδα του Παλληνιακού, ωστόσο εκείνος που έκανε το... κάτι παραπάνω και εν τέλει τη διαφορά στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο Χρήστος Μουστόγιαννης.

***Καλή εμφάνιση συνολικά και από τον Νικολακάκη του Τάκη Μανδραφλή, με τους φιλοξενούμενους να έχουν διακριθέντες τον Παπιδάκη και τον πάντα επικίνδυνο Εγιουρούμ, ο οποίος πάντως ήταν καλά κλεισμένος.

***Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο ένας εκ των δύο προπονητών του Παλληνιακού Γιώργος Φαράκος δήλωσε: ''Η δουλειά μας είναι ομαδική, προπονητής διοίκηση παίκτες, παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό''.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανιώτης, Δελγεράκης, Γουργιώτης

ΠΑΛΛΗΝΗ: Τσούκας, Χρόνης (71' Δαραμούσκας), Κούσης, ΕλΓκαμάλ, Καλούδης, Μπούρας, Μουστόγιαννης, Κούνας, Κυριόπουλος, Κάππος (61' Μαργιέτης), Μερτάϊ (46' Νάκου)

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Πανίδης, Νίκας, Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (52' Μουκάνης), Παπιδάκης (67' Νταγιάντας), Δαμιανίδης (57' Μπουγάτσιας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...