ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΑΝΝΑ - Η Ελεάννα Κουτσουβέλη, αθλήτρια κολύμβησης του Νηρέα Γέρακα, έγινε δεκτή με πλήρη αθλητική υποτροφία από Πανεπιστήμιο του Χιούστον!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΑΝΝΑ - Η Ελεάννα Κουτσουβέλη, αθλήτρια κολύμβησης του Νηρέα Γέρακα, έγινε δεκτή με πλήρη αθλητική υποτροφία από Πανεπιστήμιο του Χιούστον!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 | 10:13 μ.μ.

ΕΛΕΑΝΝΑ_PALLINIPRESS

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία από τον χώρο του αθλητισμού του δήμου Παλλήνης ήλθε να προστεθεί στον ήδη εντυπωσιακό κατάλογό του.

Η Ελεάννα Κουτσουβέλη, αθλήτρια της κλασικής κολύμβησης του Νηρέα Γέρακα, έγινε δεκτή με πλήρη αθλητική υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον (Houston) στη σχολή Ανθρώπινης Διατροφολογίας και Τροφίμων (HumanNutritionandFoods). Στα 4 τέσσερα χρόνια των σπουδών της, η Ελεάννα θα προπονείται εντατικά με την ομάδα κολύμβησης του πανεπιστημίου και θα συμμετάσχει στους διαπανεπιστημιακούς αθλητικούς αγώνες των ΗΠΑ. Η επιλογή της έγινε με βάση τόσο τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις όσο και τα επιτεύγματά της στην κολύμβηση. Η αθλήτρια του Νηρέα Γέρακα ξεκίνησε να προπονείται με τον σύλλογο από το 2007 και ακολούθησε μια συνεχή ανοδική πορεία, εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που της δόθηκαν υπό την καθοδήγηση των προπονητών της. Το 2013 στους πανευρωπαϊκούς αγώνες νέων-νεανίδων στο Πόζναν της Πολωνίας κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στα 50μ. ύπτιο ενώ τον περυσινό Αύγουστο στη 2η Ολυμπιάδα αθλητών κάτω των 18 ετών στο Ναντσίνγκ (Nanjing) της Κίνας, κατέλαβε την 7η και την 8η θέση στα 50μ και 200μ ύπτιο αντίστοιχα!

Η περίπτωση της Ελεάννας αποδεικνύει ακόμα μια φορά οτι ο συστηματικός αθλητισμός και οι σπουδές μπορούν να συμβαδίσουν. Η συνεργασία και υποστήριξη του δήμου μας προς τα αθλητικά σωματεία προσφέρει ευκαιρίες για επιτυχίες αλλά και για μια πετυχη-μένη ακαδημαϊκή πορεία. Ειδικότερα, ο Νηρέας Γέρακα έχει λάβει διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο με τους αθλητές του των ομάδων κλασικής και τεχνικής κολύμβησης, καθώς και υδατοσφαίρισης, φροντίζοντας διαρκώς για τη διαπαιδα-γώγηση των αθλητών του και την προσφορά υψηλής ποιότητας προετοιμασίας.

ΕΛΕΑΝΝΑb_PALLINIPRESS

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αμερικάνικη πρεμιέρα για την Ελεάννα Κουτσουβέλη – Κατέκτησε την 2η θέση σε αγώνα σκυταλοδρομίας !!!

ΕΛΕΑΝΝΑ_USA

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...