ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!! ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!! ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:18 μ.μ.

_MG_1308

Την αγανάκτησή τους για την τραγική κατάσταση που βιώνουν με τους τόνους κλαδιών που είναι διάσπαρτα σε όλη την πόλη του Γέρακα εκφράζουν με email διαμαρτυρίας στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μας δηλώνουν πως δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση, και καταγγέλλουν την ανυπαρξία και την αμέλεια των υπευθύνων στα συνεχή τηλεφωνήματά τους προς την δημοτική αρχή.

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS βρέθηκε στα συγκεκριμένα σημεία που του είχαν επισημάνει και σας μεταφέρει τις εικόνες από την νέα διακόσμηση της πόλης του ΓΕΡΑΚΑ που έχει επιλέξει η δημοτική αρχή του κου Ζούτσου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…..

_MG_1299_MG_1300_MG_1323

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Παλλήνη: Το δράμα που “ζει” η Κάντζα εδώ και αρκετούς μήνες συνεχίζεται. Γιατί κε Ζούτσο; [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

IMG_1272[5]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...