Παλλήνη: ΕΠΑΜ - Μια πραγματικά διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: ΕΠΑΜ - Μια πραγματικά διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:24 μ.μ.

Εντύπωση προκάλεσε στους εκατοντάδες παραβρισκόμενους, η προεκλογική συγκέντρωση του Ε.ΠΑ.Μ στη Παλλήνη, που συνδυάστηκε με τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Ήταν μια προεκλογική ομιλία ενός κόμματος που οι υποψήφιοι Βουλευτές και τα στελέχη του επέλεξαν να μιλήσουν στους φίλους και στα μέλη τους από σημείο χαμηλότερο της συγκέντρωσής.

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS ρώτησε στέλεχος του ΕΠΑΜ,.

-Γιατί επιλέξατε να μη μιλήσει ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρης Καζάκης από το μπαλκόνι του εκλογικού κέντρου;

Και η απάντηση ήταν αποστομωτική…

Το ΕΠΑΜ ιδρύθηκε  για να υπηρετεί τον Ελληνικό  λαό και όχι να επιβάλλεται στο λαό, μια επιλογή μπαλκονιού θα μας έφερνε σε πλήρη αντίθεση με τα πιστεύω μας. Οι υποψήφιοι Βουλευτές  μας είναι οι πρώτοι μεταξύ ίσων και όχι επιβαλλόμενοι με λίστα όπως στα σημερινά κόμματα του κοινοβουλίου. Είναι πολίτες σαν εμάς που ξέρουν να μιλούν στις πλατείες και τις γειτονίες πρόσωπο με πρόσωπο και ΟΧΙ από μπαλκόνια και βάθρα … 

Εμείς στο ΕΠΑΜ το εννοούμε πραγματικά  το «Κατεβαίνω στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ» …

IMG_2726

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης μαζί με τον συντονιστή του ΕΠΑΜ Παλλήνης- Παιανίας Γιώργο Αποστολίδη

Η εκδήλωσή άνοιξε με τον συντονιστή του ΕΠΑΜ Παλλήνης- Παιανίας Γιώργο Αποστολίδη που στη σύντομη ομιλία του είπε μεταξύ των άλλων απευθυνόμενος στους Παλληνιώτες συναγωνιστές του :

«Με πάρα πολλές και πάρα πολλούς από εσάς έχουμε συμπορευτεί σε διαφορικές μορφές αγώνα.

Ποιος από μας ξεχνά τους συλλόγους γονέων, τις πρώτες δυναμικές συγκεντρώσεις για την αποχέτευση και το Κτήμα Κάμπα ,τις ατέλειωτες συζητήσεις στις πλατείες της πόλης μας, τη μεγάλη εκδήλωση στο νεκροταφείο, τις εκδηλώσεις για την διατροφική επάρκεια του λάου μας και την ανάγκη  διάσωσης των παραδοσιακών μας σπόρων, αλλά και  τα χημικά στο Σύνταγμα και τις κουβέντες μας με άσπρα πρόσωπα από το malox μέσα στο μετρό για την Παλλήνη, και αργότερα την αλληλεγγύη στα σπίτια των οικογενειών που η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ και ο Δήμος τους έκοβε τα αυτονόητα αγαθά (φως και νερό)  λόγω ανεξόφλητών λογαριασμών, τα ξενύχτια στην ΕΡΤ και φυσικά τη δυναμική και οργανωμένη παρουσία μας στην εφορία και στο ειρηνοδικείο Κορωπίου κάθε Τετάρτη.. ;

Ελπίζω κανείς!!!» (Αύριο θα δημοσιεύσουμε το βίντεο της ομιλίας του)

IMG_2779

Ο κος Παναγιώτης Γεννηματάς

Η έκπληξη όμως της εκδήλωσης ήταν η παρουσία και ομιλία του Παναγιώτη Γεννηματά

*Ιδρυτικού μέλους της Νέας Δημοκρατίας το 1974.

*Σύμβουλου Διοίκησης της Τραπέζης Ελλάδος με αυξημένες αρμοδιότητες
διοίκησης (1993-94).
*Αντιπρόεδρου Διευθύνουσας Επιτροπής και Διοικητικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο (1994-2000).
* Επίτιμου Αντιπρόεδρου της  Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο (από τον Ιούνιο του 2000).  Όπου στην ομιλία του έπλεξε το εγκώμιο για την επιστημονική κατάρτιση και το πολίτικο θάρρος του ιδρυτή του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη. (Αύριο θα δημοσιεύσουμε το βίντεο της ομιλίας του).

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης  που τόνισε την ανάγκη για αντίσταση του Ελληνικού λαού στην ξένη κατοχή που σκεπάζει την πατρίδα μας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Καζάκης σε ομιλία του δεν αναφέρθηκε στην οικονομία της χώρας τη διαγραφή του χρέους, την επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα και τη σεισάχθεια, προφανώς θέλησε να αναδείξει στο λίγο χρόνο που είχε στη διάθεση του τον ΠΡΩΤΟ  στόχο του ΕΠΑΜ που είναι η Εθνική απελευθέρωση, η Δημοκρατία και η Λαϊκή κυριαρχία που επαφίενται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων. (Αύριο θα δημοσιεύσουμε το βίντεο της ομιλίας του).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΕΠΑΜ

- Στάλιας Σπύρος (Επικρατείας)

- Κυπριώτης Δημήτρης (Περιφέρεια Αττικής)

- Κουμαρέλας Όθων (Περιφέρεια Αττικής)

- Κεραμιώτη Μαρία (Περιφέρεια Αττικής)

- Παπαντωνίου Αντώνης (Α’ Αθήνας)

- Αθανασιάδης Γιάννης (Β΄Αθήνας)

- Πιερρουτσάκος Γρηγόρης (Β΄Αθήνας)

Η εκδήλωση έκλεισε με το γνωστό προσωπικό διάλογο των ομιλητών και των στελεχών του ΕΠΑΜ με τον κόσμο.

DSC03379

Ακολούθησε δείπνο σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας…

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε την θετική έκπληξη των παρευρισκομένων στο κατάστημα (πολύ σπάνιο γεγονός)  όταν η κρατική τηλεόραση έπαιζε την ομιλία Καζάκη από τυπική υποχρέωση,  ενώ  ο ίδιος ήταν στο διπλανό τους τραπέζι.     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...