Δεν έχουν τελειωμό οι καταχρήσεις και οι παρατυπίες στο Δήμο Παλλήνης, ακόμα και πλαστογραφία από Σύμβουλο του Ζούτσου έχει το μενού! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δεν έχουν τελειωμό οι καταχρήσεις και οι παρατυπίες στο Δήμο Παλλήνης, ακόμα και πλαστογραφία από Σύμβουλο του Ζούτσου έχει το μενού! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:50 μ.μ.

Magical Snap - 2015.09.05 11.13 - 002

Ευελπιστούσαμε ότι λόγω των υποθέσεων κατάχρησης που εκκρεμούν στο ταμείο και την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Παλλήνης, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα προσπαθούσαν να ελέγχουν και να διαχειρίζονται καλύτερα τα χρήματα των δημοτών, αλλά διαψευστήκαμε!

Όπως κατήγγειλε ο κύριος Μερτύρης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 01/09/2015, υπάρχει νέο έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου! Ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή και μάλιστα ανέφερε ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στο Κοιμητήριο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, υπόθεση η οποία ερευνάται!

Άλλη μια σοβαρή υπόθεση, όπως ανέφερε ο κύριος Μερτύρης, είναι υπόθεση πλαστογραφίας στην οποία εμπλέκονται υπάλληλος του ΚΕΠ και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου κ. Ζούτσου! Ο κ. Ζούτσος απάντησε ότι η υπόθεση είναι στον Εισαγγελέα και θα υπάρξει ενημέρωση μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της υπόθεσης!

Επίσης, ο κύριος Μερτύρης επανέφερε της πρότασή του για δημιουργία Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, με αφορμή της ανάθεση 15 υποθέσεων σε δικηγορικό γραφείο, με το κόστος για τον δημότη να ξεπερνά τα 7000 ευρώ!
Όλα αυτά, σε ΜΙΑ μόνο συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και στο ΙΔΙΟ δικηγορικό γραφείο!

Αναμένουμε τις προσεχείς μέρες τα αποδεικτικά στοιχεία από τον κύριο Μερτύρη, όπως ανακοινώθηκε στο Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Έργα Δήμου Παλλήνης: Πρώτα μπαίνει ο εργολάβος και μετά αποφασίζουν ποιος θα αναλάβει το έργο!!! [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...