Έκλεισαν δρόμοι στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας– ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Κλειστή και η Λεονταρίου στη Παλλήνη (Δείτε σε ποιο σημείο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκλεισαν δρόμοι στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας– ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Κλειστή και η Λεονταρίου στη Παλλήνη (Δείτε σε ποιο σημείο)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:28 π.μ.

2371076

Ανεμοστρόβιλοι και καταιγίδες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας που ξέσπασε από τα ξημερώματα της Δευτέρας τη χώρα με κατεύθυνση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Προβλήματα παρατηρούνται και το πρωί της Τρίτης σε δρόμους της Αττικής καθώς δρόμοι έχουν κλείσει από συσσώρευση υδάτων.

Συγκεκριμένα κλειστή είναι: η λεωφόρος Μαρκοπούλου από το ύψος της οδού Αγίας Τριάδας έως το ύψος της οδού Ελπίδος, η οδός Λεονταρίου στην Παλλήνη και η οδός Αρίωνος στο ρεύμα προς Αρτέμιδα.

Στην Αττική η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια αλλά και για δένδρα που λόγω των ισχυρών ανέμων είχαν πέσει στους δρόμους.

ΠΑΛΛΗΝΗ ΟΔΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Magical Snap - 2015.09.22 09.10 - 001

Magical Snap - 2015.09.22 09.13 - 002

Είναι ο δρόμος στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών 1 (πλησίον 4ου Δημοτικού σχολείου Παλλήνης που ενώνει την Λεονταρίου με την Σπατων.

Υπάρχει συσσώρευση υδάτων κάτω από την γέφυρα.

Σήμερα στις 09:00 πμ ήταν κλειστή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...