Mαθήματα ζωής και πρωταθλητισμού από την Ευγενία Παπαγεωργίου στην Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Mαθήματα ζωής και πρωταθλητισμού από την Ευγενία Παπαγεωργίου στην Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 | 4:40 μ.μ.

beb1960c5c9b1bf971f279311dabf5ac_XL

Η Ευγενία Παπαγεωργίου παρά τα χτυπήματα της μοίρας και τον άδικο χαμό του συντρόφου της μένει επί των επάλξεων του Α.Ο.Παλλήνη δίνοντας αγώνας ζωής και πρωταθλητισμού, στέλνοντας σε όλους μας μηνύματα θάρρους, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Κρατάει τα ηνία του συλλόγου κι όπως λέει μέσα από τον αθλητισμό και το βόλεϊ βρίσκει παρηγοριά για να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Μετά από πολύ καιρό έκανε δημόσια εμφάνιση, στην κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων Α2 ανδρών και γυναικών και εκπροσώπησε τον Α.Ο.Παλλήνης τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

«Οι όμιλοι είναι βατοί, είναι στα μέτρα μας. Όπως πάντα στόχοι μας είναι η καλή και αξιοπρεπή πορεία και να ευχαριστηθούμε μαζί με τα παιδιά και τους προπονητές τους το ταξίδι του πρωταθλητισμού. Οι βασικοί κορμοί και των δύο ομάδων παραμένουν οι ίδιοι. Προσπαθούμε να αντέξουμε μέσα στην κρίση και να ανταπεξέλθουμε σε όλες μας τις υποχρεώσεις χωρίς να αφήνουμε εκκρεμότητες», είπε στο volleynews.gr η Ευγενία Παπαγεωργίου.

Σχετικά με την ομάδα των ανδρών που θα αγωνιστεί στον Α΄όμιλο της Α2 ανδρών είπε πως προπονητής παραμένει ο Βασίλης Ξεροβάσιλας, αποκτήθηκαν οι Κατσιαούνης, Χριστόπουλος και γύρισε και ο Ψάρρης που είχε δοθεί υποσχετική στον Παναθηναϊκό. Αποχώρησαν οι Λιόντας, Παντελής, Γκίκας.

Στις γυναίκες ο ΑΟ Παλλήνης θα αγωνιστεί στον 2ο υπό όμιλο του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών. Ο Γιώργος Τουρνάκης συνεχίζει το επιτυχημένο έργο του και αποκτήθηκαν οι Σκλάβαινα, Λάμε και η Γιαννέλου από το Μαρκόπουλο, ενώ προωθήθηκαν από την ομάδα των νεανίδων οι Μαντοπούλου, Κατοίκου. Αποχώρησαν Γρίπου, Μπιτσάκου που πήγαν μαζί στο Αιγάλεω.

Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος (pdf)

Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος (pdf)

Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...