ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο : Εάν θες να ζήσεις δυνατές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ στις ακαδημίες ποδοσφαίρου !!! – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο : Εάν θες να ζήσεις δυνατές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ στις ακαδημίες ποδοσφαίρου !!! – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 | 12:01 π.μ.

Ο Παλληνιακός Α.Ο., από τους πιο παλιούς συλλόγους της πόλης µας, ιδρύθηκε το 1939 και έχει ενεργή δράση από τότε µέχρι σήµερα.

Ο σύλλογος πάντα πρωταγωνιστούσε και θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα τµήµατα και έχει κερδίσει την αναγνώριση από όλους, φίλους και αντιπάλους. Δεν είναι λίγες οι διακρίσεις και τα κύπελλα που έχουν κατακτήσει η ανδρική οµάδα καθώς και οι οµάδες υποδοµών. Αρκετοί ποδοσφαιριστές κάνουν καριέρα σε επαγγελµατικές οµάδες της Α, Β και Γ Εθνικής κατηγορίας.

Λαµβάνει µέρος στο πρωτάθληµα της ΕΠΣΑΝΑ µε τµήµατα: Nέων, Παίδων, Παµπαίδων, Junior, Prejunior και Stars.

Αγαπητοί γονείς,

πάντα πιστεύαµε πως το µέλλον της οµάδας και γενικότερα το µέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι τα µικρά παιδιά. Αυτή θεωρούµε άλλωστε πως θα πρέπει να είναι και η γενικότερη φιλοσοφία των ερασιτεχνικών σωµατείων. Να ρίχνουν το βάρος στις υποδοµές και στις µικρές ηλικίες και να προσπαθούν να δηµιουργούν νέους ποδοσφαιριστές που µελλοντικά θα στελεχώσουν τις επαγγελµατικές οµάδες.

Στόχος µας λοιπόν φέτος στις ακαδηµίες του Παλληνιακού, είναι να δηµιουργηθεί µια βάση από νέους παίκτες που θα µάθουν τα µυστικά του ποδοσφαίρου και όσοι εξ’ αυτών έχουν τις ικανότητες για κάτι σπουδαιότερο να προχωρήσουν και να κάνουν το όνειρό τους πραγµατικότητα...

Καλούµε λοιπόν τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στις οµάδες των ακαδηµιών µας, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία, πρωτίστως να γυµνάζονται και κατ’ επέκταση να εξελιχθούν στο σπορ, υπό την καθοδήγηση πάντα επαγγελµατιών και έµπειρων προπονητών.

Η οµάδα µας θα παρέχει όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται για τη σωστή παρουσία των παιδιών στις ακαδηµίες ενώ θα πρέπει να επισηµάνω σε αυτό το σηµείο τις άριστες υποδοµές µε µεγαλύτερο σηµείο αναφοράς το γήπεδο-στολίδι που διαθέτει ο σύλλογός µας.

κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

PALLHNIAKOS

PALLHNIAKOS2

Με τιµή,

Βαγγέλης Αλµπάνης
Πρόεδρος Παλληνιακού Α.Ο.

ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Στη φωτογραφία ο κος Βαγγέλης Αλμπάνης

__________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο: LIVE Βραδιά με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς με Χρήστο Σεβαστό και Κώστα Σταυρουλιδάκη [Alma Libre Σάββατο 5/9]

11951557_10206797105541586_2138815410907628265_o_thumb[2]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...