Συγχαρητήρια επιστολή του Δήμαρχου Παλλήνης προς τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συγχαρητήρια επιστολή του Δήμαρχου Παλλήνης προς τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης μας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 | 1:13 π.μ.

Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος

Τους μαθητές της πόλης μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας συγχαίρει ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος.

«Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Οι προσπάθειές που έκαναν δικαιώθηκαν!

Τους εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη τον αγώνα τους ώστε να γίνουν λαμπροί επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Παλλήνης συγχαίροντας ταυτόχρονα τις οικογένειες των επιτυχόντων αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης απευθύνεται και σε κείνους που δεν κατάφεραν να πετύχουν, υπογραμμίζοντας ότι: «μία πρόσκαιρη αποτυχία δεν σφραγίζει την ζωή μας. Μην απογοητεύεστε, αντιθέτως συνεχίστε την προσπάθεια σας. Η ζωή σας μόλις αρχίζει. Στο μέλλον θα έχετε πολλές ακόμη ευκαιρίες.

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους!»

Ο Δήμαρχος Παλλήνης

Αθανάσιος Η. Ζούτσος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...