Στο Δήμο Παλλήνης θέλει να στείλει τα σκουπίδια του Δήμου Πεντέλης ο Δήμαρχος κος Στεργίου!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στο Δήμο Παλλήνης θέλει να στείλει τα σκουπίδια του Δήμου Πεντέλης ο Δήμαρχος κος Στεργίου!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 | 8:14 μ.μ.

d.s.-pentelis-sima1

Ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν τη συμφωνία τους με το νέο σχεδιασμό  διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου , παρά τις μεγάλες ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί  κατά πόσο είναι εφικτά και αποτελεσματικά όσα προβλέπει.

Τώρα εκφράζει τον …προβληματισμό του για την αναζήτηση  χωροθέτησης του «πράσινου σημείου» , εκεί όπου θα συγκεντρώνονται όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά , εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πεντέλης.

Τον προβληματισμό του αυτό εξέφρασε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον κ.  Στεργίου,  ο χώρος αυτός θα πρέπει να είναι ένας χώρος βιομηχανικής ζώνης, ο οποίος όπως είπε, υπάρχει μόνο στο Δήμο Γέρακα – Παλλήνης.

«Κατόπιν τούτου – είπε – συγκρότησα μια επιτροπή με απόφαση μου, η οποία επιτροπή έχει ένα μήνα σε εφαρμογή της σχεδίασης να προτείνει χώρους, οι οποίοι είναι προς πώληση και μπορούν να διατεθούν για την υλοποίηση αυτής  της σχεδίασης, ώστε στη συνέχεια, μόλις επιτύχουμε την ένταξη, τη χρηματοδότηση, να πάρουμε τα χρήματα και να το αγοράσουμε».

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Μερτύρης για ΣΜΑ: Ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ΣΜΑ με αυτές τις συνθήκες [ΒΙΝΤΕΟ]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...