Διπλό μεταγραφικό ''χτύπημα'' από την ΑΕ Γέρακα! - Ανακοίνωσε την απόκτηση των Λουλάκη – Τσουράκη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Διπλό μεταγραφικό ''χτύπημα'' από την ΑΕ Γέρακα! - Ανακοίνωσε την απόκτηση των Λουλάκη – Τσουράκη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 | 10:23 μ.μ.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην ΑΕ Γέρακα ο προγραμματισμός εν όψει της επόμενης σεζόν! Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής, ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο πρώτων μεταγραφικών αποκτημάτων. Πρόκειται για τον Δημήτρη Λουλάκη ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τον Αστέρα Γλυκών Νερών και μάλιστα διατέλεσε και αρχηγός.

 

Παράλληλα η ΑΕ Γέρακα γνωστοποίησε την απόκτηση και του Γιάννη Τσουράκη ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις σε αρκετές θέσεις και μέχρι πρότινος ανήκε στην Ατλαντίδα. Σίγουρα πρόκειται για δύο καλές προσθήκες που δυναμώνουν τον Γέρακα, η διοίκηση του οποίου έχει φροντίσει να διατηρήσει στο ρόστερ τον βασικό κορμό από την περασμένη σεζόν. Αξίζει να θυμίσουμε τέλος πως στον πάγκο του σωματείο παραμένει το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά.




Δημήτρης Λουλάκης






Γιάννης Τσουράκης



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...