Πέντε ημερών βρέφος βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πέντε ημερών βρέφος βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 | 3:15 μ.μ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στα Πατήσια στην οδό Ζαχαρία Παπαδιαμάντη 55-57, ένας βρέφος πέντε ημέρων.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος τους είπε ότι το νεογέννητο είχε εξαφανιστεί από την κούνια του, την ώρα που εκείνος και η σύζυγός του κοιμούνταν. Οι άνδρες του περιπολικού μετά από έρευνα εντόπισαν το αγόρι στον ακάλυπτο του κτιρίου.

Το διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκεται στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας και οι δύο κρεβατοκάμαρες - του ζευγαριού και του παιδικού δωματίου - έχουν παράθυρο στον ακάλυπτο χώρο.
Οι δύο γονείς καταθέτουν σε κατάσταση σοκ στη Ασφάλεια ώστε να δώσουν όσα στοιχεία μπορούν για να βοηθήσουν τους αστυνομικούς να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Δείτε εδώ το ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...