Τους 40 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος την επόμενη εβδομάδα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τους 40 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος την επόμενη εβδομάδα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 | 8:58 μ.μ.

Κύμα καύσωνα αναμένεται από Δευτέρα σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η θερμοκρασίας θα αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά από αύριο, Δευτέρα, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από Παρασκευή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου (στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, καθώς και στην Αττική).

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα πελάγη βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 38 και κατά τόπους του 39 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 40 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 Μποφόρ.

Από την Παρασκευή θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.

Πηγή

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...