Στηρίζουμε ΟΛΟΙ οικονομικά τον Νηρέα Γέρακα!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στηρίζουμε ΟΛΟΙ οικονομικά τον Νηρέα Γέρακα!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 | 7:49 μ.μ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νηρέας Γέρακας ζητά από τους φίλους αλλά και τα μέλη του να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουν για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μέσω λαχειοφόρου αγοράς

Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Νηρέα Γέρακα

Ο Σύλλογος μας λόγο αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά , όπου θα κληρωθούν πολλά δώρα που διέθεσαν εταιρείες της περιοχής .

Παρακαλούμε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια αγοράζοντας λαχνούς , τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, από τους εφόρους των τμημάτων και από την Γραμματεία του Συλλόγου μας.

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Και ο συλλογος πως θα αξιοποιησει αυτην την οικονομικη ενισχυση;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...