Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ της περιοχής μας και η δημοτική ομάδα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ στον υπουργό για το ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ και την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ της περιοχής μας και η δημοτική ομάδα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ στον υπουργό για το ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ και την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 | 3:44 μ.μ.



ΟΧΙ ότι δεν υπάρχουν πολλά άλλα προβλήματα στην περιοχή του Καλλικράτειου  Δήμου Παλλήνης, αλλά τα κορυφαία είναι την εποχή αυτή, η  τύχη του Κτήματος Καμπάκαι το έργο της  Κεντρικής αποχέτευση υγρών λυμάτων των δημοτικών ενοτήτων  της πόλης μας.
Οι οικολόγοι πράσινοι της περιοχής μαζί με την Δημοτική παράταξη ‘παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο’ θέλοντας να ενισχύσουν κάθε προσπάθεια που γίνεται στην κατεύθυνση της επίλυσης του καθενός προβλήματος προς το συμφέρον των δημοτών, επισκεφθήκαμε επανειλημμένα τον Υπουργό και τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΑΠΕΝ προκειμένου να πιέσουμε να διαφωτίσουμε και την Διοίκηση για τα τεκτενόμενα  από τότε που ξεκίνησαν έως σήμερα.
Αυτό το κοινοποιούμε, όχι για να εισπράξουμε τα εύσημα, αλλά για να ενημερώσουμε για την συστράτευση όλων των δυνάμεων που χρειάζονται για την επιτυχή έκβαση των υποθέσεων αυτών, όπως έχουμε επανειλημμένα αναπτύξει στα ανοιχτά Δημοτικά συμβούλια και συγκεντρώσεις ομόφωνα . 

Ο. Ρομπάκης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...