Συνέντευξη Γιώργου Τσούκα: «Στον Παλληνιακό κοιτάμε ψηλά»! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνέντευξη Γιώργου Τσούκα: «Στον Παλληνιακό κοιτάμε ψηλά»!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 | 12:52 μ.μ.

 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παλληνιακού, ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Τσούκας, μιλάει αποκλειστικά στο «ΖωΠαλλήνη» για τους στόχους της ομάδας, για τον «δραστήριο» και «νοικοκύρη» νέο πρόεδρο Βαγγέλη Αλμπάνη, αλλά και για τον «δουλευτερά» προνητή της ομάδας Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Απολαύστε τον:

Γιώργο στα 37 σου πλέον, πήρες την απόφαση να έρθεις στον Παλληνιακό…

«Ήμουν τρία χρόνια στα Γλυκά Νερά, γνώριζα την ομάδα και την είχα συναντήσει αρκετές φορές ως αντίπαλος. Έφυγα από τα Γλυκά Νερά, μία ομάδα νοικοκυρεμένη και ήρθα στον Παλληνιακό, σε μία επίσης νοικοκυρεμένη ομάδα. Ξέρω ότι ο Παλληνιακός είχε έναν πρόεδρο που προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα, όπως όλοι μας σε αυτή την εποχή και από φέτος έχει μπει στον σύλλογο ένας νέος άνθρωπος (σ.σ.: ο Βαγγέλης Αλμπανης) που προσπαθεί για κάτι καλό. Είναι νέος, δραστήριος και το καλύτερο είναι, πως τον ξέρουμε».

Φαντάζομαι έχεις ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, σχετικά με το πλάνο τους στη νέα εποχή. Ποια είναι τα σχέδια;

«Φέτος θέλουμε κάτι καλό. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι η άνοδος, αλλά σίγουρα είναι η τετράδα. Με δύο – τρεις προσθήκες και με έναν πρόεδρο που ξέρεις ότι πάντα θα είναι εκεί και σωστός, γιατί να μην κοιτάμε ψηλά…».

Στον πάγκο τη νέα χρονιά οι Χριστοφιλέας-Φαράκος. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Ξέρω και τους δύο, πιο πολύ όμως τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ήμασταν και αντίπαλοι, παίζαμε στην ίδια θέση και έτσι τα λέγαμε συχνά. Είναι ειλικρινής και δουλευτεράς. Ασχολείται επαγγελματικά με την ομάδα και το ποδόσφαιρο και αυτό είναι που μου αρέσει. Είμαι 37χρονών και μου αρέσει να δουλεύω και για αυτό ήθελα να έρθω. Ο Παναγιώτης έχει ξεκινήσει από την… ρίζα. Από μικρός και σιγά-σιγά ανεβαίνει».

Μίλησες απευθείας με τον κύριο Αλμπάνη, θα ήθελες να μας πει δύο λόγια για τον νέο πρόεδρο του Παλληνιακού;

«Τον κύριο Αλμπάνη τον ήξερα από πριν. Και σαν επιχειρηματία τον γνώριζα καλά, είναι πάρα πολύ σοβαρός στις επιχειρήσεις του και αυτός είναι και ένας λόγος που με οδήγησε στην ομάδα. Είναι νοικοκύρης. Όταν σε μία κρίση οι επιχειρήσεις σου πάνε καλά, αυτό δείχνει πως είσαι έξυπνος. Πρόκειται για έναν δραστήριο νέο άνθρωπο και έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτόν. Στην συζήτηση που κάναμε, με έπεισε να έρθω στον Παλληνιακό».

Κλείνοντας, του ζητήσαμε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Παλληνιακό:

«Ο κόσμος είναι σίγουρα το δεξί χέρι της ομάδας. Είναι δύναμη για την ομάδα και τους παίκτες και περιμένουμε την υποστήριξη τους. Ειδικά τώρα, που μπήκε στην ομάδα ένας νέος άνθρωπος, θα ήταν καλό όλοι να τον στηρίξουν. Μπορεί η ομάδα να πετύχει το… κάτι παραπάνω για την Παλλήνη. Έχουμε γήπεδο, καλό υλικό και κόσμο να μας στηρίξει».


(ΖωΠαλλήνη)

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...