Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός για κλοπές στη περιοχή των Μεσογείων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός για κλοπές στη περιοχή των Μεσογείων

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 | 11:30 μ.μ.

lamogio

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 22-6-2015 στα Καλύβια, από αστυνομικούς της...
Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τ.Α. Καλυβίων και το Τ.Α. Βάρης, 62χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να διαπράττει κλοπή προστατευτικών θυρών αλουμινίου (πάνελ), εξωτερικών μετρητών της ΔΕΗ, από οικίες στην περιοχή.
Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η ανωτέρω Υπηρεσία, εξακριβώθηκε ότι από τον Οκτώβριο του 2014, ο 62χρονος εντόπιζε στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, οικίες και καταστήματα που διέθεταν εξωτερικά, προστατευτικά κυτία αλουμινίου για τους μετρητές-ρολόγια της Δ.Ε.Η. και προέβαινε στην αφαίρεση των θυρών των κυτίων (πάνελ), τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε.
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει διαπράξει πενήντα έξι (56) κλοπές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  • Εννέα (9) προστατευτικές θύρες αλουμινίου διαφόρων μεγεθών.
  • Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.


Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...