Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση για το παιδικό βιβλίο στη Παλλήνη [ΒΙΝΤΕΟ–ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση για το παιδικό βιβλίο στη Παλλήνη [ΒΙΝΤΕΟ–ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 | 12:52 π.μ.

Untitled-1

Οι Σύλλογοι Γονέων τριών σχολείων του Δήμου μας,  του 1ου Δημοτικού  Παλλήνης, του 7ου Δημοτικού Γέρακα και του 2ου Δημοτικού Παλλήνης, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή την ημερίδα με τίτλο “Μπορεί άραγε το παιδικό βιβλίο να γίνει ο “Καταλύτης ” θετικών μηνυμάτων στο παιδί;”

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης:

Από την εκδήλωση - βράβευση στο Σχολείο, με θέμα το παιδικό βιβλίο.
Για τα θετικά μηνύματα που «στέλνουμε» στα παιδιά μέσω της εργογραφίας μας συζητήσαμε σήμερα με γονείς και εκπαιδευτικούς στην ημερίδα που οργάνωσαν από κοινού οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχολείου Παλλήνης, του 7ου Δημ. Σχολείου Γέρακα και του 2ου Δημ. Σχολείου Παλλήνης.

Οι εισηγητές-συγγραφείς, κος Παναγιώτης Δημητρόπουλος, κα Ιωάννα Σκαρλάτου και η Γιόλαντα Τσορώνη, . Στους μαθητές που βραβεύτηκαν για τα κείμενά τους, μετά από σχετικό διαγωνισμό, ευχόμαστε να κατακτούν έπαθλα ζήσης και ζωής.

Ως διοργανωτές ευχαριστούμε την Γιολάντα Τσορώνη και την Ιωάννα Σκαρλάτου που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αυτή.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...