Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανθούσας: Γενική Συνέλευση - Προκήρυξη Εκλογών Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανθούσας: Γενική Συνέλευση - Προκήρυξη Εκλογών

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 19 Μαΐου 2015 | 1:01 π.μ.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
            Το Δ.Σ. του Συλλόγου, κατόπιν ομοφώνου αποφάσεως, ΚΑΛΕΙ τα μέλη σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 στην έδρα του Συλλόγου, Μεσσήνης & Αιγίου, στην Ανθούσα με τα παρακάτω θέματα:

α)   Απολογισμός των εργασιών του Δ.Σ.
β)   Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
γ)   Έγκριση Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού
γ)   Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
δ)   Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και Ε.Ε
ε)   Λοιπά θέματα που θα προτείνει η Συνέλευση.

            Οι υποψήφιοι, πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους στο Δ.Σ. το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου  και ώρα 19:00 στα Γραφεία του Συλλόγου (ημέρα συνεδρίασης του Δ.Σ. για επικύρωση ψηφοδελτίων). Την ίδια ώρα και μέρα θα συνεδριάσουν και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

            Τα ψηφοδέλτια θα τυπωθούν με ευθύνη του Δ.Σ. και θα κατατεθούν στο Προεδρείο της Γ. Συνέλευσης. Για να μην υπάρξει πρόβλημα κατά την ψηφοφορία, θα πρέπει να έχουμε μαζί μας την αστυνομική μας ταυτότητα  και να έχουμε τακτοποιηθεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
            Για να αρχίσει η Γ.Σ. θα πρέπει να υπάρχει ΑΠΑΡΤΙΑ.
    Γι’ αυτό σας καλούμε να βρίσκεστε στο χώρο της Γ. Συνέλευσης στις 11:00 π.μ.
Σε περίπτωση μη ΑΠΑΡΤΙΑΣ οι εκλογές θα διεξαχθούν την 7 Ιουνίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στον ίδιο χώρο 

 Ανθούσα  30 Απριλίου 2015.

  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...