ΑΥΞΗΣΗ 37,5% ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΕΝΤΩΝ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΥΞΗΣΗ 37,5% ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΕΝΤΩΝ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 | 10:43 μ.μ.



Για μία ακόμη χρονιά οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνηςευαισθητοποιημένοι στην ανακύκλωση, ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Δήμου για ανακύκλωση ενδυμάτων- υποδημάτων. 

Αυτό αποδεικνύουν τα στοιχεία και της τρίτης χρονιάς λειτουργίας της δράσης, που φέρνουν το Δήμο Παλλήνης στην τρίτη θέση στη χώρα,καθώς συγκεντρώθηκαν 11 τόνοι μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών, στους 15 μέχρι στιγμής κάδους, που έχουν τοποθετηθεί στην ευρύτερη περιοχή και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. 

Έτσι, για το 2014, ο Δήμος Παλλήνης κατέλαβε την 3η θέση Πανελλαδικά, στην ποσότητα ανακυκλωθέντων αγαθών μετά το δήμο Καλαμάτας και Πεντέλης  - με μικρή διαφορά από το δήμο Πεντέλης.

Να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση των ανακυκλωθέντων γίνεται από την εταιρεία Recycom, η οποία από την πλευρά της καλύπτει κάθε μήνα ανάγκες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης, κυρίως μέσω αγαθών και με στόχο την βοήθεια σε περισσότερες άπορες οικογένειες.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Παλλήνης είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση Πανελλαδικά για το 2013 στην ανακύκλωση ρουχισμού και υπόδησης, συγκεντρώνοντας 8 τόνους μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών, μέσα από τους 15 κάδους που έχουν τοποθετηθεί και στις τρεις δημοτικές ενότητες.

 

Τι ΡΙΧΝΟΥΜΕ στους κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων & υποδημάτων:

• Ρούχα και ζευγαρωμένα παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) 
• Λευκά είδη (κουρτίνες, σεντόνια κλπ) 
• Τσάντες 
• Ζώνες 

Τι ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ στους κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων & υποδημάτων 

• Λερωμένα ή βρεγμένα ρούχα 
• Χαλιά και αποκόμματα υφασμάτων 
• Αζευγάρωτα παπούτσια 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ  ΕΞΗΣ: 

1) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΜΙΑΟΥΛΗ 28, ΓΕΡΑΚΑΣ

2) ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΓΕΡΑΚΑΣ

3) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ, ΠΑΛΛΗΝΗ

4) ΠΑΡΚΟ ΚΑΝΤΖΑΣ, ΚΑΝΤΖΑ - ΠΑΛΛΗΝΗ

5) ΠΛΑΤΕΙΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΝΘΟΥΣΑ

6) ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΕΡΑΚΑ

7) Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, CARREFOUR - ΓΕΡΑΚΑΣ

8) ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΠΑΛΛΗΝΗ

9) ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ 

10) ΟΔΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ), ΓΕΡΑΚΑΣ

11) ΟΔΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙΤΗΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ), ΓΕΡΑΚΑΣ

12) ΟΔΟΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 19 (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ), ΓΕΡΑΚΑΣ

13) ΟΔΟΣ ΕΝΤΙΣΟΝ - (3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ), ΠΑΛΛΗΝΗ

14)ΟΔΟΣ ΑΝΑΦΗΣ( & ΚΙΜΟΛΟΥ) – (5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΕΡΑΚΑ), ΓΕΡΑΚΑΣ

15) ΟΔΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ – (6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΕΡΑΚΑ), ΜΠΑΛΑΝΑ, ΓΕΡΑΚΑΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...