Μεταστέγαση του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης στο νέο σχολείο - στολίδι του Δήμου Παλλήνης, στην περιοχή Βακαλόπουλο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεταστέγαση του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης στο νέο σχολείο - στολίδι του Δήμου Παλλήνης, στην περιοχή Βακαλόπουλο

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 | 2:52 μ.μ.

BK1

To 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης, θα μεταφερθεί από την οδό Έντισον, επί της οδού Πλουτάρχου και Τίτου Πατρικίου στην περιοχή Βακαλόπουλου στο ολοκαίνουργιο κτιριακό συγκρότημα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τα παρακάτω όρια για τη χωροταξική κατανομή του μαθητικού πληθυσμού των Γυμνασίων για τη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης και για τη Δημοτική Ενότητα Ανθούσας, ως εξής:

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΣΑΣ:

Οι μαθητές που κατοικούν στην περιοχή που ανήκει στα γεωγραφικά όρια της Ανθούσας, Άγιος Αθανάσιος (Αγ. Ειρήνης Αβράμου, Πεντέλης, Αριστοφάνη),- όρια Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας – Λεωφ. Ανθούσας .  

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:

Αττική οδός– Λ.Μαραθώνος – Έντισον – όρια με Δημοτική Ενότητα Ανθούσας – Πεντέλης – Βυζαντίου – Σαλαμίνος – Ζώνη Πεντελικού – όρια με Δημοτική Ενότητα Πικερμίου – Βίγλα – όρια Ντράφι – Ευαγγελιστρίας – Ελαιώνων – Σκουφά – προέκταση Αλτάνη –  Λ.Μαραθώνος-Αμπελώνων – Χίου –  Αλαμάνας - Θερμοπυλών – Λεονταρίου – Αττική οδός.

Το 1ο Γυμνάσιο θα δεχθεί τους μαθητές από το 1ο,2ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία που ανήκουν στα παραπάνω Γεωγραφικά όρια.

**  Δίνεται η δυνατότητα προαιρετικής εγγραφής στο 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης των μαθητών που περιλαμβάνονται στα όρια των οδών, Μ. Μπότσαρη – Αγ. Λαύρας–Αθ. Διάκου – Λεονταρίου.

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:

Λ. Λαυρίου – Λεονταρίου – όρια με το Δήμο Γέρακα (ρέμα Γέρακα) Άνω Μπαλάνα–Λ. Μαραθώνος –Αττική οδός – Λ. Σπάτων – όρια με το Δήμο Παιανίας (Αττική οδός Λ. Παλαιοπαναγιάς) – Λ.Λαυρίου.

Το 2ο Γυμνάσιο θα δεχθεί τους μαθητές από τα 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία που ανήκουν στα παραπάνω γεωγραφικά όρια.

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:

Λ.Μαραθώνος – Αλτάνη – προέκταση Σκουφά–Ελαιώνων–Ευαγγελιστρίας– Βίγλα-όρια Ντράφι (οδός Θρακών) – όρια με Δημοτική Ενότητα Πικερμίου–Μεγάλο Ρέμα–Λ.Σπάτων – Αττική οδός–Λεονταρίου – Θερμοπυλών–Αλαμάνας–Μ.Αλεξάνδρου–Χίου–Αμπελώνων–Λ. Μαραθώνιος.

Το 3ο Γυμνάσιο θα δεχθεί τους μαθητές από το 1ο, 2ο, 4ο, 6ο και 7ο Δημοτικά Σχολεία που ανήκουν στα παραπάνω γεωγραφικά όρια.

*Οι αλλαγές στη χωροταξική κατανομή των Γυμνασίων για τις Δημοτικές Ενότητες Ανθούσας και Παλλήνης, ισχύουν για όλους τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου το σχολικό έτος 2015-2016, με την παρατήρηση, τα μικρότερα αδέρφια να ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα και με την προϋπόθεση, ότι θα μεταστεγαστεί  το 3ο Γυμνάσιο στο νέο διδακτήριο στην περιοχή Βακαλόπουλου.

* Οι μαθητές των 1ου και 3ου  Γυμνασίου Παλλήνης  που θα φοιτήσουν την επόμενη χρονιά στη Δευτέρα και Τρίτη τάξη, δύναται να  επιλέγουν το σχολείο το οποίο επιθυμούν να φοιτήσουν, με βάση τα νέα χωροταξικά όρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

* Τα χωροταξικά όρια για τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της Δ΄/θμιας Εκπ/σης, παραμένουν όπως αυτές ψηφίστηκαν στην προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, Αριθ. Αποφ. 129/2012.

BK3

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...