Αύριο Τρίτη στην Κάντζα Παλλήνης το «ύστατο χαίρε» στον Σωτήρη Μπάγια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αύριο Τρίτη στην Κάντζα Παλλήνης το «ύστατο χαίρε» στον Σωτήρη Μπάγια

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 | 11:53 μ.μ.

1f0a280bfcd381e0d4a43e46e840bc42_L

Αύριο, στις 11 π.μ. θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στην Κάντζα Παλλήνης, η κηδεία του τέως προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Εισαγγελέα Εφετών Σωτήρη Μπάγια.

Ο 58χρονος εισαγγελέας άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί με σπάνια ίωση.

«Ο πρόωρος θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Σωτήρη Μπάγια αποτελεί μια σοβαρή απώλεια, όχι μόνο για τη Δικαιοσύνη αλλά και για το κράτος δικαίου» επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συλληπητήριο μήνυμά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακόμη, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε ψήφισμά της εκφράζει τη βαθειά οδύνη του συνόλου των εισαγγελικών λειτουργών της χώρας για την απώλεια του τέως προέδρου της Ένωσης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...