ΠΑΣΟΚ Παλλήνης: "Δήμαρχε πρέπει να διασφαλίσεις το συμφέρον των πολιτών σας και έστω τώρα οφείλετε να είστε πραγματικά Δημοκράτης... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΣΟΚ Παλλήνης: "Δήμαρχε πρέπει να διασφαλίσεις το συμφέρον των πολιτών σας και έστω τώρα οφείλετε να είστε πραγματικά Δημοκράτης...

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Απριλίου 2015 | 1:39 μ.μ.



Δήμαρχε,

Στο ΦΕΚ 41/τ.Α/20.4.2015 δημοσιεύτηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που συνυπέγραψε μόλις την ίδια ημέρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος συμφώνα με την οποία τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων του Δημοσίου συμπεριλαμβανομένων και των ΟΤΑ μεταφέρονται υποχρεωτικά στην Τράπεζα της Ελλάδος. Όλα τα ταμειακά διαθέσιμα πλην των ταμειακών υποχρεώσεων των φορέων για τις επόμενες 15 ημέρες και μάλιστα αναδρομικά!!!

Η πραξικοπηματική αυτή κίνηση της Κυβέρνησης έρχεται να επιβεβαιώσει την ανικανότητα της να κρατήσει την Χώρα όρθια μετά από τόσες θυσίες που υπέστηκαν οι πολίτες της τα τελευταία 5 χρόνια! Έρχεται να σφραγίσει την ασφυκτική πίεση για ρευστότητα που μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση αρνείται να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα ή έστω με ευελιξία για το συμφέρον του ελληνικού λαού. Η κίνηση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη αφαίμαξη του ταμείου του Δήμου Παλλήνης, που κατά δικής σας δήλωση είναι πάντα πλεονασματικό και θα είναι από τις πρώτες πηγές "χρηματοδότησης" της Κυβερνητικής πολιτικής.

Να σας υπενθυμίσω ότι "τέτοιου είδους συμπεριφορές ακόμη και αν γίνονται ανεκτές από έναν πολιτικό χώρο, σημαίνει ότι τον εκφράζουν". Πόσο μάλλον όταν ασκούνται από αυτόν! Με τη δική σας αντίληψη και προτροπή λοιπόν, όπως με ευκολία πράξατε στο πρόσφατο παρελθόν απέναντι στην ηθική της θέσης που και εμείς σας βάλαμε, καλείστε να πάρετε θέση για την απόφαση αυτή της Κυβέρνησης, να την καταδικάσετε "απερίφραστα" και να προτρέψετε τον κόσμο της Παλλήνης να κάνει το ίδιο. Μάλιστα αν θέλετε να είστε συνεπής στις πράξεις σας οφείλετε να τους το υπενθυμίσετε όταν έρθουν οι επόμενες εκλογές αφού άκρως αδικαιολόγητα έτσι κρίνετε πρέπον και συνηθίζετε να πράττετε.

Καλείστε να θέσετε το ζήτημα στην ήδη υπάρχουσα διαπαραταξιακή επιτροπή που χειρίζεται την αφαίμαξη του ταμείου του Δήμου Παλλήνης από την εταιρία REDS σύμφωνα με τις πρόσφατες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και να λάβετε μέτρα κινητοποιήσεων απέναντι στο νέο αυτό εγχείρημα της Κυβέρνησης με μαύρες σημαίες και πανό που να ενημερώνουν τους πολίτες για την νέα αφαίμαξη του ταμείου από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τέλος, θα σας θυμίσω πως από τη θέση σας πρέπει να διασφαλίζετε το συμφέρον των πολιτών σας και έστω τώρα οφείλετε να είστε πραγματικά Δημοκράτης... Ή μήπως αυτή τη φορά η πραξικοπηματική πολιτική της Κυβέρνησης έρχεται καλυτέρα στα μέτρα της δικής σας;

Με εκτίμηση,

Για την Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παλλήνης

Ο Γραμματέας

Ευθύμιος Ν. Παπανικολάου

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Να διασφαλίζετε το συμφέρον των πολιτών σας!!!! Με ποιον τρόπο;;;; με αυτόν που το ΠΑΣΟΚ διασφάλιζε τόσα χρόνια το συμφέρον της Χώρας;;;;; με αποτέλεσμα να φτάσουμε ως εδώ;;;;;;; ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ λιγότερο θράσος θα ήταν καλύτερα για όλους μας!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...