ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Δεν τιμά το αξίωμα που έχει ως δήμαρχος Παλλήνης ο κ.Ζούτσος, ως εμπλεκόμενος για νοθεία στην ΚΕΔΕ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Δεν τιμά το αξίωμα που έχει ως δήμαρχος Παλλήνης ο κ.Ζούτσος, ως εμπλεκόμενος για νοθεία στην ΚΕΔΕ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 | 8:44 μ.μ.

Ύστερα από μπαράζ δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον δήμαρχο Παλλήνης κ.Θ. Ζούτσο στην υπόθεση νοθείας των εκλογών για το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, με τον δήμαρχο Παλλήνης, πρωταγωνιστή σε αυτό, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νεκτάριος Καλαντζής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Λυπάμαι πραγματικά που το τελευταίο διάστημα ο δήμος Παλλήνης ακούγεται για άλλη μια φορά, αρνητικά προς τα έξω και όχι δημιουργικά και θετικά. Και αιτία για ακόμη μια φορά είναι ο δήμαρχος της πόλης μας, που κατηγορείται από συναδέλφους του, ότι μάχεται και επιμένει να κρατήσει την καρέκλα του στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, παρόλο που φέρεται ως βασικός πρωταγωνιστής της εκλογικής νοθείας σε αυτές τις εκλογές, θέτοντας εκτός από το ΔΣ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Και ενώ ακόμη και ο σύμμαχός του στις εκλογές της ΚΕΔΕ και συνάδελφός του, έχει την πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση λόγω των κατηγοριών από άλλους δημάρχους, ο κ. Ζούτσος δυσφημεί την πόλη μας και εμμένει να θέλει να κρατήσει τη θέση του, δυσφημώντας την πόλη του, λόγω του τρόπου που φέρεται ότι την πήρε, ενώ είναι πλήρως απομονωμένος, τόσο από το προεδρείο της ΚΕΔΕ, όσο και από άλλους συναδέλφους του''. Και καταλήγει ο κ. Καλαντζής, ''Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούτσος, είναι να παραιτηθεί το συντομότερο δυνατό από τη θέση του στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, αφού και μόνο οι κατηγορίες που ακούγονται από συναδέλφους του για αυτόν και τη διαδικασία, είναι βαρύτατες. ήδη από την προηγούμενη τετραετία, με τη διοίκηση του κ. Ζούτσου ως δημάρχου του ενιαίου δήμου Παλλήνης, ο δήμος έχει πάρει αρνητική δημοσιότητα από το μπαράζ σκανδάλων που περιτριγυρίζουν τη διοίκηση, τόσο με το θέμα της υπεξαίρεσης χρημάτων από το ταμείο του δήμου, όσο και με αυτό της κατασπατάλησης των κονδυλίων που αφορούσαν τα σχολεία της πόλης,

Δύο υποθέσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δικαιοσύνη και ερευνώνται από την αντιπολίτευση. Δυστυχώς, ούτε έξι μήνες δεν πέρασαν από την επανεκλογή της σημερινής διοίκησης του δήμου Παλλήνης και ο κ. Ζούτσος το μεν θέμα της REDS στην Κάντζα, το χειρίζεται με την πολιτική της μαύρης σημαίας στους δρόμους ως διαμαρτυρία και άλλοτε με αποτυχημένες συγκεντρώσεις των 70 ατόμων έξω από το δημαρχείο, ενώ δεν έκανε απολύτως τίποτα το κρίσιμο προηγούμενο διάστημα, χάνοντας ουσιαστικά την υπόθεση και θέλοντας τώρα να κάνει όλο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, συμμέτοχο στην αποτυχία του. Αλλά και στο θέμα της αποχέτευσης του Γέρακα, της Παλλήνης, της Ανθούσας και της Κάντζας προς την Ψυτάλλεια, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση συναδέλφων του από τον Πειραιά, τινάζοντας στον αέρα την εδώ και καιρό διαπραγμάτευση, κατηγορώντας τον ακόμη και συνάδελφοί του από τον Σαρωνικό, ότι χειρίζεται το θέμα ερασιτεχνικά και προσωπικά.

Αυτό που έχει να κάνει ο δήμαρχος Παλλήνης, αφού δεν παραιτείται από τη θέση του μετά την αποτυχία διαχείρισης του θέματος της Reds που θα κοστίσει στον δήμο μας περίπου 5.000.000 ευρώ, να σταματήσει να δυσφημεί με τις ενέργειές του, τόσο την πόλη μας, όσο και τον θεσμό που καλείται να υπηρετήσει''.

Ακολουθεί στο παρακάτω link το σχετικό δημοσίευμα:

http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/poioi-kai-giati-apoxoroun-apo-to-d-s-tis-kede

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

«Νοθεία και λαθροχειρίες» στις εκλογές της ΚΕΔΕ;


.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...