ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΟΥ ΦΕΣ “Η ΚΑΝΤΖΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ [ΤΡΙΤΗ 24/03 ΣΤΙΣ 20:00] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΟΥ ΦΕΣ “Η ΚΑΝΤΖΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ [ΤΡΙΤΗ 24/03 ΣΤΙΣ 20:00]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 | 8:39 μ.μ.

Magical Snap - 2015.03.22 20.40 - 001

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΤΡΙΤΗ 24/03 ΣΤΙΣ 20:00


ΘΕΜΑΤΑ:


1. ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ .. και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους... τα εμπορικά κέντρα βλάπτουν σοβαρά το μέλλον της Πατρίδας μας... δεν δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την Πατρίδα μας αλλά αντίθετα .. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.. ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ...

2. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.. θα εξεταστούν εναλλακτικές προτάσεις για μια αλλαγή στα δρομολόγια και στην πορεία του λεωφορεία εντός της πόλης μας..

Η συνεδριάσεις του ΔΣ είναι ανοιχτές σ' όλους τους κατοίκους της πόλης μας.. περιμένουμε τις προτάσεις σας και για τα 2 θέματα..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...