Π. Κάλανδρος: «Δήμαρχε γιατί μπάζωσες τα σιντριβάνια της Παλλήνης;–Γιατί υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις στη Δημοτική Συγκοινωνία!» [Βίντεο: Δείτε τι απάντησε ο Δήμαρχος και την αντίδραση Μερτύρη] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Π. Κάλανδρος: «Δήμαρχε γιατί μπάζωσες τα σιντριβάνια της Παλλήνης;–Γιατί υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις στη Δημοτική Συγκοινωνία!» [Βίντεο: Δείτε τι απάντησε ο Δήμαρχος και την αντίδραση Μερτύρη]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 | 10:05 μ.μ.

Magical Snap - 2015.02.26 21.52 - 002

Στην Δημοτική Συγκοινωνία Ανθούσας και Παλλήνης αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κος Παναγιώτης Κάλανδρος, τονίζοντας ότι ο χρόνος που χρειάζεται ένας κάτοικος της Ανθούσας για να φτάσει στο δημαρχείο του Γέρακα, όπου είναι οι υπηρεσίες του δήμου, είναι 45¨ και τα δρομολόγια αντί να εκτελούνται ανά μισή ώρα όπως είναι προγραμματισμένα, πραγματοποιούνται ανά μία ώρα!

Αναφέρθηκε επίσης στα σιντριβάνια της Παλλήνης, τα οποία ο δήμος αποφάσισε να μπαζώσει, μετατρέποντάς τα, σε…. γλάστρες!

Μετά την απάντηση του δημάρχου για απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας, πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, λέγοντας: «Πως είναι δυνατόν να αποφασίζει μια υπηρεσία του δήμου να κλείνει τα σιντριβάνια, έργο που έχουν πληρώσει οι δημότες και όχι το καθ’ ύλην αρμόδιο δημοτικό συμβούλιο!»

Δείτε στο βίντεο από την συνεδρίαση του Δ.Σ της 17.02.2015 την τοποθέτηση του κου Κάλανδρου, την απάντηση του δημάρχου και την τοποθέτηση του κου Μερτύρη…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Magical Snap - 2015.02.26 00.50 - 002_thumb[1]

Π. Μερτύρης: «Δήμαρχε είσαι πολύ LARGE με τα χρήματα των δημοτών

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κυριε δημαρχε ο σταθμαρχης και ο οδηγος των λεωφορειακων γραμμων δεν τρωνε τα δρομολογια.Χορταινουν με το φαγητο που εχουν σπιτι τους. Μπορειτε να φτιαξετε διαδημοτικη συγκοινωνια,που να ενωνει τα τοπικα δημοτικα καταστηματα με το δημαρχειο. Εχει ο δημος στη κατοχη του λεωφορεια για αυτη τη χρηση (IVECO) οπως εχουν αλλοι δημοι και τα λειτουργουν για αυτο το σκοπο.Η κανεις συμβαση με ιδιωτη οπως εχεις στο γερακα..

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΥΤΣΟ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...