ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για το Μουσικό Γυμνάσιο στη Μουσική σχολή Παλλήνης “ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ” Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για το Μουσικό Γυμνάσιο στη Μουσική σχολή Παλλήνης “ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ”

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Απριλίου 2015 | 11:03 π.μ.

Magical Snap - 2015.02.26 00.05 - 001

Το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ εδώ και 25 χρόνια αναλαμβάνει της προετοιμασία και την κατάρτιση των νέων που επιθυμούν να ακολουθήσουν την επαγγελματική κατεύθυνση της μουσικής χωρίς να υστερούν σε γενική παιδεία αν τελικά επιλέξουν άλλο τομέα επιστημονικής ή επαγγελματικής έκφρασης.

Η επιλογή των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ γυμνασίου γίνεται κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων οι οποίες λαμβάνουν χώρα κάθε Ιούνιο και περιλαμβάνουν:

· Εξέταση στην αντίληψη των ρυθμών

· Εξέταση στην ακουστική ικανότητα

· Εξέταση στην φωνητική ικανότητα

· Εξέταση στη διάκριση μουσικών φράσεων, ηχοχρωμάτων και μουσικού χαρακτήρα

· Εξέταση (προαιρετικά) σε μουσικό όργανο.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα στατιστικά στοιχεία του 2014 βάσει των οποίων η αναλογία επιτυχόντων ήταν 1 προς 3 και ο βαθμός των τελευταίων επιτυχόντων ήταν 88/100 γίνεται αντιληπτό πόσο αναγκαία είναι μια υπεύθυνη και έγκαιρη προετοιμασία.


Στην Μουσική Σχολή « ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ» έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές μουσικής (με μεγάλη εμπειρία σε αυτού του είδους τις εξετάσεις ) προετοιμάζουν κατάλληλα τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού ώστε να γνωρίσουν τα τεστ μουσικών ικανοτήτων στα οποία θα υποβληθούν αποβάλλοντας έτσι το άγχος της εξέτασης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τον τρόπο προετοιμασίας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210.66.66.194 και 693.66.66.194.

* http://www.ms-ixosinthesi.gr

* Η σελίδα μας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Μουσική σχολή Παλλήνης “ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...