Ο κος Ζούτσος βαφτίζει την ανικανότητά του σε "υπευθυνότητα" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο κος Ζούτσος βαφτίζει την ανικανότητά του σε "υπευθυνότητα"

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 | 9:50 μ.μ.



Δημοσιευουμε σχόλιο συμπολίτη μας στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS σχετικά με την απόφαση του κου Ζούτσου να κλείσουν και δεύτερη μέρα τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης....
 

"Σιγά μη σας απαντήσω..."

Ηταν η τελευταία φράση του κύριου Δήμαρχου σε επιστολή διαμαρτυρίας που του έστειλα σχετικά με την απόφασή του να κλείσει και δεύτερη μέρα τα σχολεία βαφτίζοντας την ανικανότητά του να φροντίσει για αλάτι στους δρόμους σε "υπευθυνότητα". Το θέμα το δημοσίευσα και σε σχόλιο στο Παλληνοτρόπιο, ως εξής:
Η συγκεκριμένη απόφαση είναι απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής έχει εντελώς διαφορετική άποψη (http://www.naftemporiki.gr/story/914618/poia-sxoleia-tha-meinoun-kleista-se-attiki--boreia-ellada) αλλά ο κύριος Δήμαρχος επικαλείται τις καιρικές συνθήκες και κλείνει για δύο μέρες τα σχολεία. Ποιες αλήθεια; Γιατί όποιος κάνει μια βόλτα στο Δήμο μάλλον δεν θα διαπιστώσει πρόβλημα πρόσβασης στα Σχολεία. Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα; Μήπως η αδυναμία (ανικανότητα) του Δήμου να πληρώσει για τη θέρμανση; Μήπως το "πολιτικό κόστος" παιδιών που κρυώνουν στο Σχολείο είναι μεγαλύτερο από τις δυσκολίες που επιφέρει η μοναδική αυτή απόφαση στις οικογένειες; "Λόγω παγετού" κύριε Δήμαρχε; Δεν γνωρίζατε ότι έρχεται ο παγετός; Δεν γνωρίζατε ότι μπορείτε(και οφείλετε) να ρίξετε αλάτι στους δρόμους; Ή μήπως ούτε αλάτι είχατε, ούτε πετρέλαιο; Αλλά γι αυτό ας σας κρίνουν αυτοί που σας ψήφισαν. Τα ιδιωτικά σχολεία για ποιο λόγο τα κλείνετε; Μήπως για να καλύψετε την ανικανότητά σας, γιατί περί ανικανότητας πρόκειται, πίσω από τον παγετό; Ή μήπως για να μας θυμίσετε πόσο ίσα δικαιώματα στην Παιδεία έχουμε όλοι; Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή σας.

Αντί για απάντηση, λάβαμε ένα τηλεφώνημα. Οταν ο Τοπικός Αρχοντας κατάλαβε ότι έχουμε και άλλα ζητήματα με τα οποία δεν σκοπεύει να ασχοληθεί, προσέφυγε στην πρακτική να μας αποκαλεί αγενείς. Αγενείς γιατί κρίνουμε τον Αρχοντα και τον καλούμε να απαντήσει δημόσια. Με την κλασσική έννοια ίσως και να είμαστε "αγενείς" δηλ από υποδεέστερο γένος, καθότι αυτός Αρχων και εμείς μη-άρχοντες.
Οταν του εξηγήσαμε και τα άλλα ζητήματα ανικανότητας των υπηρεσιών του για τα οποία δεν κάνει καν διάλογο, κατάλαβε, όμως, και κάτι άλλο: Δεν είμαστε ούτε δυνητικά ψηφοφόροι του. Οπότε στην επίμονη προτροπή μας να απαντήσει δημόσια κατέφυγε στην απάντηση "Σιγά μη σας απαντήσω...".

Τα σχόλια δικά σας...

ΕΔΩ

 

Αλαλούμ στην Παλλήνη με τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...