BINTEΟ: Καλό ταξίδι φίλε ΣΩΚΡΑΤΗ και καλή αντάμωση στα γήπεδα του ουρανού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

BINTEΟ: Καλό ταξίδι φίλε ΣΩΚΡΑΤΗ και καλή αντάμωση στα γήπεδα του ουρανού

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 | 11:55 μ.μ.

σωκρατηςb

"Δεν με απασχολεί αν θα με πουν καλό η κακό προπονητή αλλά ποτέ δεν θα δώσω δικαίωμα να με πει έστω και ένας, κακό άνθρωπο" 

Όποιος γνώρισε τον Σωκράτη σίγουρα τον έχει ακούσει να λέει τα παραπάνω λόγια κάποια στιγμή.

Λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά ενός ανθρώπου που ήξερε μόνο να μοιράζει απλόχερα χαρά, αγάπη και ευτυχία, όχι μόνο στους δικούς του ανθρώπους αλλά σε όλο τον κόσμο.

Φίλε θα μου λείψεις πολύ, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πλέον στο γήπεδο της Παλλήνης, είσαι ο άνθρωπος που μου έδειξες τον δρόμο που οδηγεί στη σωστή και πραγματική φιλία που είναι πολύτιμη και ίσως και δυσεύρετη στις μέρες μας.

Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκες και δεν χρησιμοποίησες κανέναν, για όλους είχες να πεις ένα καλό λόγο…
Αισθάνομαι τυχερός που γνώρισα εσένα και την όμορφη οικογένειά σου.
Αισθάνομαι τυχερός που γνώρισα έναν άνθρωπο που αν και μικρότερος στην ηλικία, μου δίδαξε πάρα μα πάρα πολλά.
Αισθάνομαι τυχερός που γνώρισα τον σύζυγο, πατέρα, αδερφό και φίλο ΣΩΚΡΑΤΗ.

Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου.

Καλό ταξίδι φίλε ΣΩΚΡΑΤΗ και καλή αντάμωση στα γήπεδα του ουρανού.

Γ.Λ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...