Μερτύρης: Τελικά «έσκασε» η απόφαση βόμβα για την υπόθεση REDS, που μόνο βόμβα δεν ήταν! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Τελικά «έσκασε» η απόφαση βόμβα για την υπόθεση REDS, που μόνο βόμβα δεν ήταν!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 | 2:16 μ.μ.

10668727_951475338202089_7440356191540982308_o

 «Ανθούσα, Γέρακας , Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις»
Υψηλάντου 3 Παλλήνη, Τ.Κ. 15351
Τηλ.: 210 666 56 06 – E-mail:
pmertiris@gmail.com
Παναγιώτης Ν. Μερτύρης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμος Παλλήνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/01/2015 ΥΠΟΘΕΣΗ REDS

Τελικά «έσκασε» η απόφαση βόμβα για την υπόθεση REDS, που μόνο βόμβα δεν ήταν!

«Σε βάρος του Δήμου Παλλήνης η απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση οφειλής ύψους 4.019.000 € προς την REDS. Η απόφαση εκδόθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα και κοινοποιήθηκε από την εταιρεία στο Δήμο Παλλήνης, χθες, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015.»

Η αναμενόμενη κατάληξη μιας υπόθεσης, που ο δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος είχε αναλάβει (για μια ακόμη φορά) προσωπικά και την έχασε ΚΑΙ αυτήν!

Η θέση της παράταξής μας στο Έκτακτο Συμβούλιο που είχε συγκληθεί με το θέμα της REDS, ήταν «Ούτε ένα ευρώ αποζημίωση!» Μπορείτε να δείτε βίντεο εδώ: http://youtu.be/Rf5ydkFnWmA

Όλοι οι δημότες θυμούνται την επιθετική στάση του δημάρχου και την βεβαιότητά του ότι η υπόθεση –με τον τρόπο που την χειρίστηκε ο ίδιος- είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα!

Τα νέα κ. Ζούτσο ΔΕΝ ήταν τελικά καθόλου ευχάριστα!
Το ταμείο του δήμου μας από εχθές, είναι μείον 4 περίπου εκατομμύρια ευρώ κ. δήμαρχε και αυτό, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δική σας ευθύνη!

Τα ραντεβού και οι συναντήσεις που κάνατε μυστικά και χωρίς καμία ενημέρωση του Δ.Σ. με τον/τους εκπροσώπους της εταιρείας REDS, δεν απέφεραν τελικά καρπούς, παρά μόνο δημιούργησαν μια θολή εικόνα στις όλες κινήσεις που κάνατε από την μέρα που αναλάβατε τα ηνία του δήμου, την 1η Ιανουαρίου του 2011! Η τοποθέτησή σας στο Έκτακτο Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα, ότι ήρθε στο γραφείο σας ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Μωραϊτης, δεν έπεισε προφανώς κανέναν!

Η αδιαλλαξία, η μικροπρέπεια, η αλαζονεία και ο εγωισμός που σας διακατέχουν, οδηγούν καθημερινά τον δήμο μας στο χείλος του γκρεμού! Μέσα σε λίγες μέρες, χάσατε δύο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ υποθέσεις, που είχατε προσωπικά αναλάβει, λες και ο δήμος Παλλήνης είναι τσιφλίκι σας και ιδιοκτησία σας!

Οι απαράδεκτες επιμονές εξουσιομανίας που σας διακατέχουν αλλά και η παντελώς απουσία της λέξης αυτοκριτική από το λεξιλόγιο σας, καθιστούν την παραμονή σας στην θέση του δημάρχου, ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη για τον τόπο μας!

Ζητούμε, την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από όλες τις αρμόδιες αρχές, ξεκινώντας από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε το θέμα! Πρόταση που ο ίδιος ο δήμαρχος είχε εισηγηθεί πριν το Έκτακτο Δ.Σ., αλλά τελικά απέσυρε! Μάλιστα, είχε αναφέρει και την παρέμβαση Εισαγγελέα!

Επίσης ζητούμε, σύγκληση δια-παραταξιακής επιτροπής, η οποία και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ανατροπής της επιζήμιας αυτής απόφασης για το δήμο μας –κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό- και ενέργειες απόδοσης ευθυνών, διοικητικών και άλλων.

Ζητούμε ακόμα, απόφαση του Δ.Σ. του δήμου Παλλήνης, που να εξουσιοδοτεί την επιτροπή αυτή για την πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που έχει ο δήμος για την συγκεκριμένη υπόθεση!

Εμείς, είτε γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας, είτε όχι, θα κινηθούμε προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να μάθουν οι δημότες, ποιος/ποιοι, καθιστούν τον δήμο μας υπό πτώχευση!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...