ΠΑΛΛΗΝΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ [ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ [ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 | 10:49 μ.μ.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ-Χ

Δήμαρχε η αδιαλλαξία, η μικροπρέπεια, η αλαζονεία και ο εγωισμός που σας διακατέχουν, οδηγούν καθημερινά τον δήμο μας στο χείλος του γκρεμού! Μέσα σε λίγες μέρες, χάσατε δύο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ υποθέσεις, που είχατε προσωπικά αναλάβει, λες και ο δήμος Παλλήνης είναι τσιφλίκι σας και ιδιοκτησία σας!

Οι απαράδεκτες επιμονές εξουσιομανίας που σας διακατέχουν αλλά και η παντελώς απουσία της λέξης αυτοκριτική από το λεξιλόγιο σας, καθιστούν την παραμονή σας στην θέση του δημάρχου, ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη για τον τόπο μας!

Μερτύρης: Τελικά «έσκασε» η απόφαση βόμβα για την υπόθεση REDS, που μόνο βόμβα δεν ήταν!

mertiris

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...