Γ. Μανιάτης για το αποχετευτικό της Παλλήνης: Δεν φταίω εγώ που έχουν κόντρα οι αντιπεριφερειάρχες. Ας τα λύσουν μεταξύ τους!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γ. Μανιάτης για το αποχετευτικό της Παλλήνης: Δεν φταίω εγώ που έχουν κόντρα οι αντιπεριφερειάρχες. Ας τα λύσουν μεταξύ τους!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 | 2:32 π.μ.

1d6eb71676c23c168e5def0637fd1261_L

Επίδειξη της τέχνης μετάθεσης ευθυνών έκανε ο Υπουργός ΠΕΚΑ στην ερώτηση του Αλέξη Μητρόπουλου σχετικά με την τελική υπογραφή που απομένει για να αποκτήσει επιτέλους αποχετευτικό σύστημα με αποδέκτη τον ΚΕΛ Ψυττάλειας.

Στη σχετική ερώτηση, του βουλευτή της περιφέρειας Αττικής κου Αλέξη Μητρόπουλου στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Ξενάκη (KONTRA CHANNEL), επέλεξε να επιρρίψει την ευθύνη της ΜΗ υπογραφής της περιβαντολογικής μελέτης σε προσωπική "κόντρα" μεταξύ των αντιπεριφερειαρχών, θέτοντας εαυτόν ως απλό θεατή χωρίς πολιτική βούληση. "Ας τα λύσουν μεταξύ τους" ήταν η πρόταση του υπουργού.

Είναι επιτακτική ανάγκη να περιθωριοποιηθούν άβουλοι πολιτικοί που στην ύστατη προσπάθεια να περισώσουν ότι έχει απομείνει από το "πελατολόγιό" τους - τους ψηφοφόρους -  επιλέγουν τη μετάθεση ευθυνών ως σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι. Στις 25/1/2015 θα πρέπει παραγοντίσκοι και πολιτικοί που μας εμπαίζουν να αποκτήσουν την θέση που τους αρμόζει. Στο περιθώριο.

ΠΑΛΛΗΝΟΤΡΟΠΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...