Χριστοφιλοπούλου: “Επιλέγω να αγνοήσω τους αήθεις πολιτικούς εκβιασμούς του κυρίου Ζούτσου” Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χριστοφιλοπούλου: “Επιλέγω να αγνοήσω τους αήθεις πολιτικούς εκβιασμούς του κυρίου Ζούτσου”

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 | 9:03 π.μ.

Magical Snap - 2015.01.23 23.24 - 003

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ κ. ΖΟΥΤΣΟΥ

Οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής ταλαιπωρούνται επί σειρά ετών λόγω της έλλειψης αποχέτευσης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΕΥΔΑΠ, του ΥΠΕΚΑ, των Βουλευτών της Αττικής και Αυτοδιοικητικών παραγόντων, προωθήθηκε μία άρτια τεχνικά και περιβαλλοντικά λύση για την αποχέτευση λυμάτων της Παλλήνης, της Αναβύσσου, της Παλαιάς Φώκαιας και της Σαρωνίδας στο ΚΕΛ Ψυττάλειας.

Προκειμένου να λυθεί η εκκρεμότητα της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων κατόπιν πρωτοβουλίας μου έγινε σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού ΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη με το Δήμαρχο Παλλήνης, το Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ και Ειδικό Γραμματέα Υδάτων κ. Τριάντη και υπηρεσιακούς παράγοντες στην οποία συμμετείχα και η ίδια!

Επειδή παρά τη συμφωνία που υπήρξε, το ζήτημα δεν επιλύθηκε άμεσα, απηύθυνα προσωπική επιστολή προς τον Υπουργό ΠΕΚΑ στις 15-01-2015, με την οποία τον κάλεσα να υπογράψει την έγκριση περιβαλλοντικών όρων άμεσα και του εξέθεσα τους λόγους επείγοντος.

Δυστυχώς, αντί της σύμπλευσης του Δημάρχου Παλλήνης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εμπόδια που μέχρι σήμερα έχουν προκαλέσει τόσο η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου όσο και η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, με έκπληξη έλαβα γνώση της καταγγελίας του, στην οποία με αφορμή την αποχέτευση εξαπολύει επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, του πολιτικού χώρου που τον στήριξε και τον ανέδειξε και επιδιώκει εκμεταλλευόμενος αθέμιτα την ιδιότητά του να επηρεάσει την ελεύθερη βούληση των δημοτών της Παλλήνης στις επικείμενες εκλογές.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, την ευρωπαϊκή της πορεία, την ανάκαμψη και την τελική έξοδο από την κρίση. Από την άλλη πλευρά η σοβαρότητα των τοπικών προβλημάτων, όπως αυτό της αποχέτευσης, πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις της περιοχής που σε μεγάλο βαθμό συναινούν για την αντιμετώπιση τους.

Παρόλα αυτά, και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο δεν έχει πάρει σαφή θέση υπέρ της επίλυσης του αποχετευτικού, λόγω των αντιδράσεων των στελεχών του στον Πειραιά, ενώ το ίδιο έχει πράξει και η κα Περιφερειάρχης, ο κύριος Δήμαρχος κλείνει προεκλογικά το μάτι και δίνει προκαταβολικά τα διαπιστευτήριά του στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο!

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δοθεί σημαντικές λύσεις σε άλλες περιοχές του τόπου μας όπως η υπογραφή του ΓΠΣ της Βάρης, η χρηματοδότηση των απαλλοτριώσεων για το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο της Ανατολικής Αττικής που είναι το ρέμα του Ερασίνου, το αντιπλημμυρικό στο ρέμα Ξηρού στο Κορωπί και πολλά άλλα.

Θα μπορούσε και η αποχέτευση της Παλλήνης να έχει την ίδια τύχη αν ο Δήμαρχος της περιοχής δεν επέλεγε τα μικροπολιτικά παιχνίδια και τους εκβιασμούς που όξυναν το κλίμα και υπονόμευσαν τη δυνατότητα εύρεσης συναινετικής λύσης αγνοώντας το πραγματικό συμφέρον των δημοτών.

Σε ότι με αφορά, επιλέγω να αγνοήσω τους αήθεις πολιτικούς εκβιασμούς του κυρίου Δημάρχου. Δεσμεύομαι ότι το θέμα θα λυθεί. Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έκανα μέχρι τώρα για την επίλυση των προβλημάτων της ΑΤΤΙΚΗΣ."

(την επιστολή της κας Χριστοφιλοπούλου την είδαμε ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παλλήνης: “κ. Ζούτσο Δεν επιτρέπεται στην ιδιότητα σας , να καθοδηγείτε κανέναν μικροπολιτικά και με αναίδεια στην ηθική σας…

ΠΑΛΛΗΝΗ: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανοικτή επιστολή - καταγγελία του Θανάση Ζούτσου για την αποχέτευση

Λόγια ΣΟΦΑ από Παλλήνη μεριά….

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...