"Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις": Δελτίο Τύπου για το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την αποχέτευση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις": Δελτίο Τύπου για το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την αποχέτευση

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 | 10:22 μ.μ.

10668727_951475338202089_7440356191540982308_o

Σε μια συνεδρίαση «παρωδία» του δημοτικού συμβουλίου με προσκεκλημένους κόμματα, υποψήφιους βουλευτές αλλά και δημότες, ο δήμαρχος Αθ. Ζούτσος, για μια ακόμη φορά, προσπάθησε να μεταφέρει σε όλους τους άλλους, τις αποδεδειγμένες ευθύνες που φέρει ο ίδιος!
Ο κ. δήμαρχος, που προεκλογικά δήλωνε και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι η παράταξή του, είναι η μόνη που εγγυάται την ολοκλήρωση της αποχέτευσης. Ότι επίσης, είναι ζήτημα τιμής για τον ίδιο η ολοκλήρωσή της, σήμερα, βρισκόμενος σε αδιέξοδο (που ο ίδιος δημιούργησε) κάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση, το δημοτικό μας συμβούλιο, προσκαλώντας κόμματα και υποψήφιους βουλευτές, δίνοντάς τους βήμα και την δυνατότητα να μοιράσουν υποσχέσεις, συμπάθεια στο πρόβλημά μας και ευχές!
Ήταν μια πάρα πολύ προεκλογική συγκέντρωση, αφού δόθηκε σε υποψηφίους η ευκαιρία να μιλήσουν σε πολυπληθές ακροατήριο!
Δυστυχώς όμως, οι δημότες που παραβρέθηκαν βιώνοντας το πρόβλημα μη ύπαρξης αποχέτευσης, έφυγαν απογοητευμένοι, μια που το μόνο αποτέλεσμα ήταν η έκδοση ψηφίσματος (το οποίο και υπογράψαμε!) και παράδοσή του εντός των ημερών, στους αρμόδιους φορείς!


Η τοποθέτηση του κ. Μερτύρη


Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μερτύρης Παναγιώτης, χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, χωρίς να κρύβεται πίσω από λέξεις και υπονοούμενα, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, πήρε θέση για το θέμα της αποχέτευσης και έκανε μάλιστα μία αποκάλυψη.
Αποκάλυψη, η οποία μας οδηγεί στο συμπέρασμα, πως ο δήμαρχος κος Ζούτσος μας έχει πει την μισή αλήθεια για το φλέγον αυτό θέμα και όπως όλοι γνωρίζετε “Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, γιατί στερεί την αλήθεια από τους πολίτες και τους παραπληροφορεί”.


Η προς έγκριση περιβαντολλογική μελέτη, δεν έχει φτάσει ακόμα στο γραφείο του Υπουργού ΠΕΚΑ και περιφέρεται ή έχει κλειστεί σε κάποιο γραφείο του Υπουργείου!
Ο δήμαρχος γνωρίζει κάτι και το αποκρύπτει εσκεμμένα, αφού στις 22 Δεκεμβρίου 2014, επισκέφθηκε τον Υπουργό ΠΕΚΑ, με τον Γεν. Γραμ. του Δήμου κ. Τέντη, με τη συμμετοχή του Γεν. Γραμ. ΥΠΕΚΑ και Ειδ. Γραμ. Υδάτων κ. Τριάντη και υπηρεσιακών παραγόντων. Στη συνάντηση ήταν και η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία έκανε με επιστολή της αυτή την αποκάλυψη!
Ανέφερε επίσης ο κ. Ζούτσος,, ότι τόσο ο πρώην όσο και η νυν Περιφερειάρχες Αττικής, κ. Ι. Σγουρός και κα. Ρ. Δούρου, αντίστοιχα, έχουν αποφύγει να τοποθετηθούν επισήμως επί του θέματος.
Όλοι θυμόμαστε, ότι σύσσωμη η παράταξη του δημάρχου, στήριζε στις πρόσφατες εκλογές τον κ. Σγουρό ενώ γνωρίζανε ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα απέφευγε να τοποθετηθεί επισήμως! Γιατί δεν τον καταγγέλλατε τότε, όπως κάνετε σήμερα κ. Ζούτσο;
Το κομματικό συμφέρον είναι μεγαλύτερο από το συμφέρον των δημοτών της Παλλήνης;
Πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους, να ονομάζονται οι υπεύθυνοι, όπως επίσης και να λειτουργήσετε κ. Ζούτσο ομαδικά και όχι μεμονωμένα όπως κάνετε τόσα χρόνια!
Βλέπετε, μετά από αυτές τις εξελίξεις, πως μόνο όλοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα για τον τόπο μας!
Εμείς είμαστε διαθέσιμοι να συμμετέχουμε σε κάθε ενέργεια ή δράση, που σκοπό έχει την επίλυση προβλημάτων και την δημιουργία συνθηκών ώστε να γίνει ο δήμος μας καλύτερος και οι δημότες να ζουν σε μια πόλη πρότυπο.
Δε μας ενδιαφέρει ποιος θα καρπωθεί πολιτικά τις ενέργειες αυτές… μας ενδιαφέρει όμως, να γίνουν!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...