Δυναμικό ξεκίνημα η Κατερίνα Στεφανίδη, που ξεπέρασε τα 4,56 μ. στο επί κοντώ στο Air Force Academy του Κολοράντο [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δυναμικό ξεκίνημα η Κατερίνα Στεφανίδη, που ξεπέρασε τα 4,56 μ. στο επί κοντώ στο Air Force Academy του Κολοράντο [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 | 1:49 π.μ.

971190

Η επίδοση της Παλληνιώτισσας «ασημένιας» πρωταθλήτριας Ευρώπης, την οποία υποστηρίζει το Stoiximan.gr, είναι η καλύτερη φετινή στον κόσμο, αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο, ενώ είναι καλύτερη από το όριο συμμετοχής (4,50 μ.) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Η 25χρονη, ήταν νικήτρια του αγώνα, με την δεύτερη αθλήτρια να μένει πολύ πίσω της, μόλις στα 3,80 μέτρα. Την ερχόμενη εβδομάδα (16/1), η Στεφανίδη θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ επί κοντώ, στο Pole Vault Summit στο Ρένο, όπου παραδοσιακά μετέχουν σπουδαίοι επικοντιστές από όλο τον κόσμο.

Η αθλήτρια του Νικ Χάισονγκ το καλοκαίρι «σκαρφάλωσε» στα 4,71 μ., ενώ τον περασμένο χειμώνα πέτυχε 4,55 μέτρα. Η Στεφανίδη μπορεί ακόμη να βρίσκεται στην αρχή της σεζόν, όμως, έδειξε πως και αυτή τη χρονιά θα είναι ανταγωνιστική και θα  κυνηγήσει τη διάκριση τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, όσο και στο Παγκόσμιο ανοιχτού.

Δείτε την προσπάθειά της:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...